perjantai 22. maaliskuuta 2013

Virvon varvon, tuoreeks, terveeks...Tänään askartelimme lasten kanssa tulevalle palmusunnuntaille virvontaoksia ja juttelimme suomalaisista pääsiäisperinteistä sekä pääsiäistapahtumista, jotka johtivat Golgatan ristipuulle. 
Halusin tänävuonna työstää lasten kanssa virvontavitsat pajuista ja (yllätys, yllätys...) maitotölkeistä. Jotenkin kirjava pääsiäskrääsä ei tänävuonna puhuttele minua lainkaan. Haluan nyt levittää kaikella designillani rauhaa ympärilleni. Ehkäpä tämä viiden lapsen päivittäinen hulabaloo antaa minulle jo ihan tarpeeksi karnevaalitunnelmaa ilman erityistä väri-ilotteluakin.


Ilokseni myös lapset innostuivat suunnitelmistani ja heidän ihanissa pikkusormissaan syntyi lukuisia pikkuperhosia pitsisiipineen.Pienemmät treenasivat pitsinauhan pujottelua "maitotölkkimunien" läpi ja isommat harjoittelivat solmujen tekoa teemalla "pääsiäsipupun korvat ristiin ja hups, toistensa ympäri". Pitsin pätkät meille sponsoroi kangaskauppa WEXLER.Mukavaa viikonloppua kaikille lukijoille! Muistkaahan varautua pienin palkkioin pikkutrullien virpomiskäyntejä varten ; ).


13 kommenttia:

 1. Voi vietävä miten kauniita oksia olet ideoinut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, itsekin tykkäsin näistä virvontavitsoista. Tyylikkäitä, mutta herkän kauniita.

   Poista
 2. Kekseliäs idea nuo oksat ja ihana tuo alimmainen asetelma. Mistä olet löytänyt tuota kaunista Home Sweet Home -nauhaa? Näin sitä jossain muuallakin äskettäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sain nauhan kerran yhden paketin käärenaruna ja säästin sen kun oli minunkin mielestä niin kaunis nauha. Jos Katri P luet tätä, vastaatko tänne mistä olit Home sweet Home -nyörin ostanut.

   Vanha peltinen kakkukupu on äidiltäni. Olen viljellyt siinä yleensä hernettä, mutta tänä vuonna sitten narsisseja.

   Poista
 3. Ihana idea, niin kuin sinulla usein. Me tehdään oksat tänään. Tuon idean voisin "varastaa".

  Blogissani on käynnissä arvonta, tervetuloa osallistumaan :) Hyvää viikonloppua!

  kissanminttutie.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos! Olipa sinulla mukava blogi! Olen huono osallistumaan arvontoihin ja vielä huonompi järjestämään niitä.

   Ideani ovat varastettavissa, mutta olisin enemmän kuin suunnattoman ilahtunut, jos joskus kerrotte blogeissanne, että täältä löytyy kivoja ideoita ; ) (Heh, hee!)

   Poista
 4. Kiva idea. Me napataan idea myös.

  VastaaPoista
 5. Hyvän näköisiä koristeita olette värkkäilleet! Meillä vielä koristeiden värkkäys edessä!

  VastaaPoista
 6. Myös tänne napataan tämä idea, kiitos!

  VastaaPoista
 7. pidin kovasti postauksestasi, hyvää Palmusunnuntaita teille kaikille:))

  VastaaPoista
 8. Mukavaa palmusunnuntaita kaikille! Ja kiitos kannustavista kehuista kaikille niin täällä, Facebookissa kuin kadullakin. Jokainen kannustus antaa kasvaville siivilleni voimaa!

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!