lauantai 24. joulukuuta 2011

Makoisaa joulua toivottaa Maileg perhe


Makoisaa, maistuvaa ja rauhallisen mukavaa joulua kaikille Neulanhaltija ja galleriasatuitapaa -blogien lukijoille!!!!
Neulanhaltija jää nyt muutaman päivän joululomalle.
.... Mitä käsitöitä noiden päivien aikana syntyykään, siitä tuonnempana...

4 kommenttia:

 1. Tulee pikkuhiljaa pakonomainen tarve kerätä omakin Maileg -seurue, kun tätä Neulanhaltijan pikkuväkeä katselee....

  VastaaPoista
 2. Neulanhaltija ihastui näihin Maileg -hahmoihin tyttärensä syntymän jälkeen bongattuaan niitä Lahden Sisustus Fannyssä. Sittemmin niitä on kertynyt kotiimme muutamia meidän aikuisten ja lastemme iloksi. Nämä hahmot ovat mielestäni mukavampia kuin perinteiset nukkekotihahmot tai muotinuket. Ne ovat helpompia pientenkin leikkijöiden käsitellä ja Maileg -hamojen pelkistetty muotokieli antaa niin lasten kuin aikuistenkin mielikuvitukselle siivet. Unileluksikin tälläinen pehmeä kaveri sopii mitä mainioimmin.

  VastaaPoista
 3. Mailegeilläkin oli oma joulukuusi, teitkö senkin itse? Hieno, ja nuo joulutortut hiirulaisille ovat tosi kivat! Kaikki mietitty loppuun asti :)

  VastaaPoista
 4. Joo, Mailegin joulukuusi oli itse työstämäni. Se on huovutettu täysvillaiseksi ja sen pintaan on vanutuksen ja pesujen jälkeen leikattu saksilla viiltoja lehvien aikaan saamiseksi. Joulutortut oli työstetty aijemmin täällä esitellyn prinsessan takin jämäpaloista. Piparit oli työstänyt taikataikinasta Neulanhaltijan pikkusisko. Pikkuväen tonttuhatut oli valmistettu fleese-tilkuista ja huopapallotupsusta.

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!