perjantai 6. huhtikuuta 2012

...Ja pääsiäinen koitti

Neulanhaltija toivottaa rauhaisaa pääsiäisenaikaa kaikille lukijoille!

4 kommenttia:

 1. Heips,täällä yksi löysi tien blogiisi ja ihastui,vallan ihastuttavia ideoita sun muuta!!

  VastaaPoista
 2. Onko kuvan ristipistoliina omaa designiasi vai jokin valmismalli? Käytätkö ylipäätään valmismalleja vai suunnitteletko kaiken alusta loppuun itse?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ristipistoliinan löysin syksyllä eurolla kirpparilta. Epäilen, että se on työstetty valmiin mallin mukaan. Minulla oli tarkoitus työstää liinasta jotain aivan muuta, mutta täksi pääsiäiseksi en kuitenkaan vielä ehtinyt liinan ristipistoja tuunata.

   Pyrin itse aina suunnittelemaan kaikki tuotteeni ja jos joku ihana tuotemalli jostain silmiini jää, niin tuunaan siitä oman näköisekseni. Toisen suunnitelman kopioiminen ei ole minun juttuni. Enkä koskaan edes malta lukea käsityökirjojen tai -lehtien työohjeita, siksikin tuotokseni ovat aina omaa designiani.

   Nuorena työstin paljon ristipistoja ja silloin tutkailin lehdistä ristipistokuvia. Työstin saman suuntaista itse, mutta pistopistolta en koskaan jaksanut ohjetta noudattaa. Nyt ristipistojen pistelyt ovat jääneet menneisyyteen, mutta ostan paljon ristipistotöitä kirppareilta pilkkahintaan ajatuksena tuunata niistä jotain uutta ja omaan makuuni soveltuvaa käyttötuotetta.

   Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!