perjantai 6. heinäkuuta 2012

Hempukkaa ja herkkuja


En ole nähnyt siskoani muutamaan aikaan ja hänen ihania lapsosia oli jo kova ikävä. Onneksi saimme viimein treffit järkättyä ja innoissani kyläilystä pistin taas pihan koreaksi.


Huuto.netistä muutamalla eurolla ostettu liina saatteli näiden kemujen teemaan: Hempukkaan ja herkkuihin.


Liina ei varmaankaan ole suomalaista käsialaa, niin epäsuomalaiset se värit olivat, mutta yhtä arvokas liina minun silmilleni on. Samat pistot se pistää ulkomaalainenkin kirjoja kuin suomalainenkin. Ja näin upeaan jälkeen en minä kykenisi! Liinasta löytyi pitsiä, laakapistoa, linnunsilmäpistoa, revinnäistä ja kaikki pikkuriikkisesti pisteltyä huoliteltua käsialaa.

Hyvä liinan kirjoja, missä ikinä oletkin, minä lupaan pitää liinasta hyvää huolta!!!


Ja tässä sitten liinan päälle päässyttä kattausta.
Lasten kanssa innostuttiin leipomaan vieraita odotellessa. Lapset tekivät sitruunakeksejä ja yhdessä työstimme kakkutikkareita. Edellisessä postauksessa on niistä ohje.

Seuraavat postaukset saattavatkin käsitellä tilkkutyöjuttuja, koska siivotut kangasvarastot innoittivat tarttumaan taas tilkkuleikkuriin ; ). Tänään käväisimme Mikkelin Kenkäverossa käsityömarkkinoilla ja sieltäkin mukaan tarttui ihania japanilaisia puuvillakankaita....

Mukavaa viikonloppua!

Ja kiitos Annulle ihanista Ruotsin tuomista! Tuo hieno turkoosi termari oli yksi niistä ; ). Samanmoisen voi ostaa mm. Tukhoman vanhankaupungin Blå Gungan putiikista http://www.blagungan.se/ .


2 kommenttia:

  1. Kiva, kiva, tilkkutöitä on jo kaivattukin!!!

    VastaaPoista
  2. Kiitokset kiitoksista ja ihanasta juhannuspäivästä Pääjärven rannalla!
    Liinan sivulla kuvia. Annu

    VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!