torstai 5. heinäkuuta 2012

Kukkia hiuksissa ja puutarhassa


Minut on vallannut maalaisromanttinen kausi. Se valtaa minut aina kesän tullen, mutta nyt se on ollut vallalla jo pidempään. Hempukkajutut ja rempseä mummolahenki täyttää sielun ja mielen. Mietin pienessä mielessäni miksi en ole talvella tuntenut (vai uskaltanut tuntea) niin? Vai olenko tullut keski-ikään ja uskallan viimein tulla ulos sisimmästä kuorestani ja näyttää kynteni... olla maalaistyttö... tai kartanon rouva... 
Meidän piha on alkanut pikkuhiljaa muuttua upeaksi kukkamereksi. Ja olen kukistani innoissani. Voisin täyttää joka sopukan kukilla. Lapset istuttakaa vain siemeniä ja taimia minne lystäätte. Tehdään pihasta viidakko!!! Villiinnytään yhdessä tästä kaikesta pienen hetken kestävästä kauneudesta!!! 


Löysin kirjastosta kirjan kukka-asusteista. Siinä oli hieno ja yksinkertainen ohje lakanarääsystä valmistettuun pionikoruun. Se oli ihan pakko tehdä siltä istumalta. Tuossa se nyt päässä komeilee ; ).

Korun valmistuttua oli pakko tsekata olisiko samainen kirja myynnissä Huuto.netissä (kun ei tässä draivissa mihinkään kirjakauppoihin ehdi juoksentelemaan). Kirja löytyi ja nyt sitten odottelen se saapumista. Eli kukkaisia tiedossa myös jatkossakin. Ajattelinkin kysäistä kesän loputua, josko joku naisporukka kokoontuisi meille kukkaisiltamiin kukka-asusteita värkkäilemään. Oiskos tutuilla rouvilla kiinnostusta?


Korun valmistus on yksinkeraisuudessaan näissä kahdessa kuvassa. Eli ihan sama tekniikka kuin peruslankatupsuissa.


Koska puutarha on nyt kukkia täynnä, kutsuin siskoni perheineen meille puutarhakesteihin. Näistä kesteistä ja uudesta käsinkirjotusta pöytäliinasta kuvia seuraavassa postauksessa.


Mulla oli ajatuksena postailla kesällä harvakseltaan, kun en oikein malta istua koneella, mutta jotenkin tänä kesänä olemme olleet niin upeissa paikoissa, niin valloittavissa maisemissa ja häkellyttävän upeissa kodeissa, että ihan sormia syyhyttäisi päästä esittelmään niitä teille kaikille lukijoillekin. Kenties syksyn sadepäivinä niitä sitten postailenkin...

Pitäkää silmänne auki, Suomi on upea maa!!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!