tiistai 3. heinäkuuta 2012

Ruusuja ja mutakakkua


Palattuamme kotiin kesälomareissuilta olemme toteuttaneet pikkuhiljaa kalenterin välissä olevaa listaa "tekemättömät työt". Minun työni ovat pääasiassa kodin riisumista kaikesta kaappien kätköissä piiloilevasta turhasta tavarasta ja mieheni hommiin on kuulunut matonpesua ja huonekalujen entisöintiä.

Kesken ahkeroinnin lapsemme haluisivat leipoa jotain herkkua ja kiireessä annoin ensimmäisen kerran heille täysin vapaat kädet toteutuksen suhteen. Ja yllätys, yllätys, pian uunissa paistui suklainen mutakakku.
Lapset halusivat kattaa herkkupöydän naivistisilla Villeroy Bochin astioillamme, jotka olivatkin olleet kaapissa jo liian pitkään poissa käytöstä. Minä hain kaapista uusimman huuto.net -ostoni: ruusu-ristipistoliinan ja papan hopealusikatkin pääsivät haukkaamaan happea.Nam, ihanaa! Kiitos murut, kylläpä kaappien siivous taas maistuu täläisten päiväkahvien jälkeen!


Herkullista heinäkuuta kaikille!

2 kommenttia:

 1. Voi ihanuus, mitkä kesäpäivän kakkukestit!!! On kuin entisaikojen herraskartanoista! Ah!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Omassa lapsuudessani ehdottamasti parasta oli juuri kesäpäivän kakku- ja herkkukestit mummolan ja mökkimme puutarhassa. Tätä onnea haluan jakaa omillekin lapsilleni.

   .. Ja kartanon rouvaksi kyllä kovasti haaveilisin, mutta edelleen tässä 70-luvun laatikossa asutaan ; )

   Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!