maanantai 29. lokakuuta 2012

Kesä ja kirja -piirrustuskilpailun satoa


Yllättävä postaus tähän väliin...

Olimme tänään lasten kanssa Lahden Mukkulan kirjastossa katsomassa Nukketatteri Pikku Kulkurin Satusafari -nimistä nukketeatteri esitystä, joka oli muuten ihan huippu-ihana!!!!! Upeat lavasteet, hienosti työstetyt hahmot ja ihana tarinankertoja ja tarina. Näytelmän jälkeen kuulimme meidän poppoon saaneen palkinnot Mukkulan kirjaston "Kesä ja kirja" -piirrustuskilpailussa. Voi, että palkitseminen oli lapsille hieno juttu!  "Aatella, me voitettiin!" kuului tuon tuostakin lapsien suista pitkin päivää.

Tässäpä teillekin ihasteltaviksi upea "Kesä ja kirja" -kuvagalleriamme. Ylimmän taiteillut poikani T 5 v.


Nämä kaksi taiteili poikani A 8 v.Yllä olevan taiteili hoitopoikani A 3 v. Ja alla olevan hoitotyttöni A 5 v.Yllä olevan taiteili tyttäreni L 2 v. Ja pitihän minunkin omani rustata ja se on tämä alempi kuva.Palkinnoksi saimme monta kirjaa, joiden upeisiin satuihin ja kuvituksiin pääsemme yhdessä sohvalla kellien syventymään.


Ja kesästä tähän hetkeen... Pihallamme komeilee talven ensimmäinen lumilyhty. Voi, että kuinka kaunis! Voisin istua ja tuijottaa sitä loputtomiin. Tervetuloa talvi!

5 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon! Hienot kuvat ja kiva palkinto!

  VastaaPoista
 2. Onnea voittajille! Palkinto on tosi kiva!

  VastaaPoista
 3. ONNEA, tosi hieno juttu!!! Nyt vain lukemaan, aika megahieno palkinto muuten :) Onnitellen: sisko

  VastaaPoista
 4. Onnea te pienet ja suuremmat taiteilijat! Hienoja töitä, palkinnon kanssa vierähtää varmasti tovi ja toinen!Nauttikaa!Ilonne jakaen Katja

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!