keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Mökkielämää


Kesä ja mökkeily kuuluvat ehdottomasti meidän perheen kesälomaan, myös näin työhuoneeni remonttipuuhienkin keskellä. Vietimme viimepäivät mökillämme Kihniöllä. Aurinko helli, lapset pulikoivat aamusta iltaan ja ongenkohot uivat vaappujen kanssa järvessä kilpaa. Tyhjättiin anopin ja mieheni kanssa varastoja ja muutama mahtava aarrekin sieltä löytyi työhuoneprojektiani varten. Niistä aarteista ja työhuoneprojektista lisää seuraavassa postauksessa  : ).

Tätä se on - se mitä on koko talvi odotettu : Kesä!!!!


Vaikka olen itse asettamassani tavaroiden ostokiellossa, en voinut kiusaukselleni mitään, kun näin Lahdessa Propuun myymälässä tämän hellyyttävän ilmapallomottorisen puuveneen. Ihana, oivaltava yksinkertainen idea! Olihan se sitten pakko ostaa mökille suotuveneen seuraksi yksi pikkuinen Ekovene : ).

Mukavia kesäkuun viimeisiä päiviä kaikille lukijoille! 


Kohta alkaakin marjastusaika ja sitten meikäläiset yrittävät urakoida ahkerasti kaikki vitamiinit talteen talvenvaralle. Tänään löytyi omalta maalta jo ensimmäiset mansikat. Jipii!!!
Ja kunhan helteet hellittävät työhuone projekti jatkuu....

2 kommenttia:

 1. Olen seurannut kirjoituksiasi jo kauan. Nyt on pakko kommentoidakin, koska Kihniö sai minut heräämään. Sukunimesi hieman myös. Eräs saman sukunimen omaava "kihniöläinen" oli aikoinaan lukiokaverini ja ystäväni Parkanossa !

  Blogisi on mielenkiintoinen ja ideoita antava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että olet löytänyt blogini : )! Ja hauska kuulla sinun tunteneen "meikäläisiä". Siellä mökkimme lähellähän tämä siipan suku on maailman valloituksen aloittanut. Hauska yhteensattuma : ).

   Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!