maanantai 3. kesäkuuta 2013

Rahattoman lomailijan elämääJ.Karjalainen laulaa "... on niin kuuma, ettei jaksa eväänsä liikauttaa..." Näin on, mutta en valita. Koko talven olen kuunnellut haikeana Raappanan laulua "Kauas pois" Youtubesta. Nyt ei tee enää mieli pois. Täälläkin tarkenee!


Ollaan kesäloman kunniaksi toihuttu lasten kanssa paljon veden äärellä, milloin järvien rannoilla, milloin Lahden maauimalassa. 


Rannoilla lapsen on niin helppoa keksiä tekemistä. Hiekka, vesi, simpukat ja kalat ja kassillinen eväitä - meidän lapset eivät ainakaan onneensa tällähetkellä muuta tarvitse.
... ja  ne iki-ihanat voikukka pallot - miten niin monet aikuiset voivatkaan inhota noita lasten lempparikukkia.


Sorsa-äiti lapsineenkin nähtiin. Ihanaa luonnon omaa äidin rakkautta ja huolenpitoa : ).


Ruokaakaan ei oikein jaksa laittaa eikä syödä näin kuumalla. Siksi suosinkin paljon laatikoita ja salaatteja. Laatikoiden valmistus ei vaadi kovin suuria ponnistuksia ja salaatin voi valmistaa koko perheen voimin nopeasti.


Riippukeinu on kotipihalla kaikkien meidän lempparipaikka. Kunhan ilmat jossain vaiheesa hieman viilenevät (ei kiire!), alamme mieheni kanssa työstämään pikkurahalla minulle omaa työhuonetta. Pääsette seuraamaan varastohuoneemme päivitystä uuteen aikakauteen työhuoneena täällä blogissakin.

Leppoisia hellepäiviä teille kaikille!

Jos et ole vielä ennättänyt osallistua arvontaani, niin vielä on aikaa torstaihin asti. Arvontaan voi osallistua blogini kirjautuneet lukijat tai Neulanhaltijan Facebook tykkääjät. Kerrothan myös minkä väriset patalaput tekisivät juuri sinut iloiseksi.
2 kommenttia:

  1. Voi eiiii, oon niin kade tuosta riippukeinusta..on ite pitäny jo monta kesää hommata, mutten ole saanut aikaiseksi. Muutenkin kivoja kesäkuvia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tein tämän riippukeinun viime kesänä Designers Quildin kankaasta. http://www.neulanhaltija.blogspot.fi/2012/05/riippukenussa-omenapuun-alla.html Se on kieltämättä aika herkku!

      Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!