sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Terrakottaa, karusellinpyörteitä ja KoiramäkeäTänä vuonna meidän perhe juhli juhannusta kolmen päivän verran ystäväperheemme kera Tampereella. Olipas todella mukavaa! Keräsimme rahat reissuun ja elämyksiin Tori.fi -myynneillämme. Lapsille konkretisoitui hyvin, miten turhaksi käyneestä tavarasta saa upeita elämyksiä, kun tavarasta vain vaivautuuu luopumaan fiksusti.Vapriikissa ihailimme lähes mykistyneenä Kiinan keisarin hautaa 2000 vuotta vartioinutta terrakotta-armeijaa ja muita Kiinan keisarin hauta-aarteita. Miten loistavaa kättentaitoa ja huikeita viimeiseen asti hiottuja yksityiskohtia näimmekään!!!! Suosittelen!
Vapriikin lelu-, jääkiekko- ja eläinmuseoissa vierähti puolipäivää kevyesti. Mukava nostalgiatrippi : ).

Ja koska vanhojen tavaroidemme myynti sujui hyvin, saimme viettää juhannusaaton Särkänniemessä. Upea paikka! Vaikka lehdissä on kirjoiteltu paljon Särkänniemen rannekkeen kalleudesta, voin ainakin omasta puolestani sanoa, että joka euro oli ilon väärti. Paikka oli erittäin hyvin suunniteltu ja touhua riitti hienosti ikäpolvelta toiselle aamusta iltaan. Puistossa sai syödä omia eväitä ja kaikkialla oli siistiä. Ystävällistä henkilökuntaa oli paljon ja palvelu todella hyvää.
Laitteisiin pääsi, ainakin näin juhannuksena ilman kummoista jonotusta. Keskipäivällä porukkaa oli enemmän, mutta etenkin illalla lapset juoksivat laitteesta toiseen ilman minkäänlaista jonoa.

Itse en ole vanhemmiten lainkaan "vatsanvatkauslaitteista" kiinnostunut, joten minä vietin nuorimmaisemme kanssa paljon aikaa Koiramäessä. Itseasiassa olisin voinut viettää siellä vaikka pari päivää. Alue oli ihana!!!! Rauhallinen, ilmava, kaunis ja suloinen.  Ja mahtava oli myös delfinaarion esitys, siihen ei kyllästy koskaan!!!

Koiramäessä pääsi katselemaan ja kokeilemaan vanhanajan maatilaelämää. Lapset saivat kokeilla vanhanajan leluilla leikkimistä ja juustontekoa taikahiekasta. Eläimiä sai rapsutella ja pirtin uunista laskea liukumäkeä.

Pojat pääsivät riehumaan Kreivi Drakkulan linnassa. Teatteriakin Koiramäentahosta esitettiin moneen otteeseen.

Koiramäen kaupungin rakennukset kylpivät ihanissa karkkiväreissä ja jokainen yksityiskohta hiveli minun sieluani. Hienosti suunniteltu kokonaisuus kertakaikkiaan!


Kiitos mukaville seuralaisille! Takataskuun jäi taas paljon mukavia muistoja!

2 kommenttia:

  1. Minun suosikki oli myös ehdottomasti Koiramäki ja delfiinit! Pelkästään Koiramäessä olisi helposti puoli päivää vierähtänyt. Täytyy siis käydä uudemman kerran :) Kiitos vielä kerran mukavasta reissusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellenne! Missäs nähdään ensi vuonna ; )?

      Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!