sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Onni on ..... kesäOlisi paljon postattavaa. Kesällä tapahtuu niin paljon. Suomi on niin kaunis. Ja kesälomareissuilla näkee niin monenlaista. Tapaa pitkästäaikaa rakkaita sukulaisia, saa vierailla mitä kauneimmissa kodeissa ja kesämökeissä. Ehtii lukea, pelata lautapelejä, kalastaa, marjastaa ja työstää pieniä kädentöitäkin. Kesällä ihminen elää täyttä elämää - rauhassa, vapaana ja ilman suorituspaineita.
 Sadepäivistäkään ei silloin tällöin ole haittaa. On kiva vain olla ja antaa luonnon saada ravinteitansa.
Ja kalatkin syövät sateen jälkeen hyvin...

Jokaiseen kesäämme kuuluu visiitti Koski-Tuurin kammareilla Tuurissa. Hauskan lapsirakkaan maatalon Kaarina-emännän tilalla pääsemme kokemaan ihan oikeaa maalaiselämää.
Suosittelen!
Ja yleensä heinäkuun aikana Keskisen kauppa Tuurissa tarjoaa kaikille alle 13-vuotiaille ilmaisen tivolirannekkeen Tivoli Sariolaan. Meidän perhe kiittää ja kumartaa!


Mukavaa kesää kaikille!

3 kommenttia:

  1. miten mukava kesäpostaus, tuo eka kuva on kerrassaan viehättävä:)) oletko muuten huomannut et Kodin kuvalehdessä on koreihin liittyvä valokuvahaaste. tuli mieleeni tuosta mustikkakoristasi, koska minul samanlainen kori äitini peruja ja olen ajatellut laittaa siitä kuvan täynnä varvasvälivilloja, mitä siitä nykyään säilytän. näillä eväillä kesä maistuu kesältä:))

    VastaaPoista
  2. Kauniita kesäisiä kuvia täällä. Viehätyin myös ensimmäisestä kuvasta!

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommenteista! Kesä on ihanaa! Suloinen on minunkin mielestäni myös tuo yläkuvan fiilis, kun kaapista on kaivettu kaikki sisarusten sekä serkkujen jämävaatteet ja matkalla marjametsään on kerätty kainalon kaunis kesäkukkakimppu.

    VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!