sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Apina-Prinsessa ja vähän muutakin


Meille on muuttanut apina. Ihana, suloinen apina. Arigumi-prinsessa-apina. Se adoptoitiin meille Taidepäiväkoti Satakielen taiteiden yöstä perjantaina. Apinan oli työstänyt amigurumipajan bloggari täältä. Kun kävimme katsomassa apinan aijempaa kotia Reijan kotona arigumipajassa, ihastui uusi omistaja ikihyviksi pyöräretkistä, joita apinaprinsessa oli aijemmassakin kodissa harrastanut.


Niinpä mekin pöyräilimme ja pyöräilimme. Pitkästä aikaa kun ei satanutkaan ja ilmakin oli suloisen lämmin.


Itse en osaa kovin hyvin virkata, mutta kyllä minulta pylväs ja kiinteä silmukka onnistuu. 
Nyt innostuin taas virkkauksesta todenteolla. Niin ihania juttuja Reija oli amigurumi-kirjoista löytänyt. Ensi viikolla aijon kyllä Lahden neulekahvilassa aloitella jotain virkkausjuttua, ihan pakko! Kutsuin myös Reijaa pitämään arigumi-pajaa joskus Neulanhaltijan työhuoneellekin. Miltä tuntuisi? Olisiko kiinnostusta pehmolelu/maskottien virkkauskurssille? Tässä jotain minun virkkauksiani, niitä ihan omasta päästä tulvahtaneita, joita on muiden virkkausteni ohella täälläkin esitelty. Nämä kaikki on vanhoista lankajämistä tehtyjä. Nyt lankavarastoni mahtuukin jo pieneen rasiaan - pitää vissiin käväistä lankakaupoilla, jos innostun taas lankahommista.


Satakielen taiteiden yössä minäkin pidin pienen työpajan. Työstimme pikkumattoja tilkkusuikaleista. Niitä samoja mattoja, joita työstimme hoitolasteni kanssa täällä.


Pikkuisten raitamattojen tekeminen on aina yhtä suosittua niin tyttöjen kuin poikienkin keskuudessa. Tilkkuja on niin mielenkiintoista sommitella raidoiksi ja valmista tulee nopeasti ihan pienimmilläkin tekijöillä. Tilkkutyöt ovat kivoja -tavalla ja toisella : ).

Naapuri-työpajassa työstettiin puupeikkoja, joista tuli myös vallan mainioita. Kiva oli ilta, kyllä yhdessä puuhaaminen vaan on mukavaa!!!

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Iik, miten suloinen apinaprinsessa ja sen omistaja! Tädin sydän sykkyrällä -Heidi

  VastaaPoista
 2. No on ihana prinsessa-apina vai kummin päin parempi :D Ja monia muitakin huipputöitä kuvissa! Tuo haavikin, ahhh!!! Ja kiva mattoidea lasten kanssa tehtäväksi (miksei aikuistenkin, hehheh!)

  VastaaPoista
 3. Söpö on apina mutta kyllä on sen halaajakin:) Tykkään myös tuosta Pikku Hukka-henkarissa olevasta työstä.

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Apina ja apinan omistaja ovat kyllä söpöjä : ) Ja kirpparilta löytämäni Pikku-Hukka henkari on kyllä huippu.

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!