keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Tienviittaa ja syksyn satoa


Nyt Neulanhaltijan työhuoneelle on oma tienviitta. Tuunasin sen autotallista löytyneestä pihkaisesta laudan pätkästä ja kullanvärisestä sähköjohdosta.


Tienviitan kiinnitin mummun vanhaan heinäseipääseen. Seipääseen pääsi roikkumaan myös poikani työstämä pajupisara.


Tälläistä työhuonetta kohti käy nyt jokapäiväinen tieni ja toivottavasti sinunkin tiesi jonain päivänä : ). Odotan kovasti teitä jo saapuviksi! Työhuoneeni tulevaa tarjontaa löydät täältä. Tänään vietin siellä ihanan kahden yrittäjän tsemppaushetken ystäväni Riinan kanssa. Onneksi on ystäviä, jotka kannattavat silloin kun oma usko itseen horjuu. Riinan yritykseen voitte käydä tutustumassa täällä.


Minä pidän syksystä. Sen värit saavat minun sieluni lepäämään. Ja syksyn mollivoittoinen sointi ja melankolisuus on jotenkin tarttuvaa - kunhan ei vain vajoa liian syvälle.... Tänään annan syksyn taas virrata sisälleni ja tarjoan itselleni maukkaan lampaankääpäsalaatin luonaaksi. 


Illalla lähden lasten kanssa pitästä aikaa teatteriin. Menemme katsomaan lasten näytelmää valkoinen Lahden kaupungin teatteriin. Toivottavasti tulee taas mukava teatterielämys meille kaikille.

6 kommenttia:

 1. Kiitos ihanasta tsemppaushetkestä ja työhuoneesi inspiroivasta vaikutuksesta! Sulla ois muuten lahjoja vaikka leipomon perustamiseenkin, niin maukkaita herkkuja olit pyöräyttänyt..
  Tsemppia kaikille muillekin yrittäjille myös!
  Ja suosittelen kaikille Neulanhaltijan pursuavan inspiroivia kursseja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, oli terapeuttista jutella kaikesta kanssasi! Ja tiedätkös vielä lukiossa toinen lemppariammattini oli sokerileipuri! Viiden vuoden kesätyöt kahvilassa ja vuoden työ pitopalvelussa sai minut kuitenkin tajuamaan, että sokerileipurin aikaiset aamuheräämiset eivät sovi minulle. Pyörryinkin muutamia kertoja aamuvuorossa ; ). Mutta yhä rakastan leipomista (ja sen huomaa vyötäröltä!)

   Poista
 2. Tosi hieno kyltti! Meistä molemmista t: Heidi ja Jani

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä oli tälläinen köyhän yrittäjän kyhäys, mutta toimii hyvin tarkoituksessaan!

   Poista
 3. Upea kyltti! Lampaankäävät ovat minunkin herkkuani. Onnea työhuoneelle! M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minulle maistuvat kaikki syötävät turvalliset sienet : ). Ja onnea tarvittaan työprokkisten kanssa, joten kiitos paljon onnen toivotuksesta!

   Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!