sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Työhuoneella avoimet ovet maanantaina


Neulanhaltijan työhuoneella on huomenna 23.9.2013 klo 9-12, 13.30-17 ja 18.30-20 kaikille avoimet ovet. Tule sinulle sopivimpaan aikaantutustumaan työ- ja kurssitustiloihini sekä kyselemään syksyn opetustarjonnasta. 


Meillä kävi ihana Kaarina-tätini Koski-Tuurin kammareilta kylässä ja sain tulijaisiksi ihka oikeita vapaidenkanojen  (kuvassa yllä) maalaismunia. Niistähän piti sitten heti päästä leipomaan herkkuja. Huomenna niitä saa sitten kahvin ja teen kera maistella kaikki työhuoneella piipahtavat. Tervetuloa!


Minulla on huomisen päivän projektina työstää vanhasta pyyheliinapeitosta pannumyssy, esimerkiksi tulevalle työhuoneeni pannumyssykurssille. Joten minut löytää työhuoneelta perinteiseen tapaan -työn touhussa : ). Työhuoneeni osoite löytyy täältä.

Mukavaa syksyä kaikille! Toivottavasti nähdään huomenissa. Ja jos huominen ei käy, tutustumiskäyntejä voi varata muillekin päiville. Omaleipomia herkuja ei tosin ole aina tarjolla ; ).

9 kommenttia:

 1. Harmi kun työhuoneesi on niin kaukana, tulisin mielelläni käymään. Ehkä joskus jos Lahteen päin matka.
  Kurssitarjontakin on tosi kiva. Onnea avoimille päiville!

  VastaaPoista
 2. Kuvassa taitaa olla pyyhepeitto eikä käs'paikka? Onnea avoimille oville ja tuleville kursseille! t. Ulla

  VastaaPoista
 3. onnea avoimienovien päivääsi, Tilkkurepun tavoin tulisin, jos asuisin lähempänä:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos ohi ajelet, niin aina saa tulla kurkkaamaan mitä sillä kertaa puuhailen : )

   Poista
 4. Kiitos tarkkaavaiselle lukijalle!!!!!! Jep, pyyhepeitto on kuvassa. Meillä sitäkin sanottiin käs´paikaksi vaikka oikeestihan ne pyyhkeet oli tän liinan takana. Tähän oli tosin pyyhitty niin paljon käsiä, että neitolaisen vieressä oleva bambi oli liestynyt lähes pois ja kangas täysin puhki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korjaan virheeni myös tekstiin. Meni termit sekaisin.

   Poista
 5. Kyllä oli kivaa käydä ateljeessasi.

  VastaaPoista
 6. Upeaa kun kävit!!!!! Tule toistekin kun mulla on vapaata ja ota oma ompelukone mukaan niin istutaan ja huristellaan oikein urakalla yhdessä turisten.

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!