keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Ihania tapaamisia


Onpahan ollut energinen päivä. Aamulla pääsin aivan ihastuttavaan kerhoon Lahden Hirsimetsäntielle esittämään Prinsessa ja herne -pöytänukketeatteria. Voi kuinka upeaa oli nähdä useita lasten kanssa askarreltuja teoksia teemalla keskiaika!  Käykää kurkkaamassa kerhon FB-sivut (tosta sinisen linkin alta)! Upeita juttuja -kertakaikkiaan: rumpuja, miekkoja, lohikääremeitä.... Laitan tähän postaukseen pari kuvaa rakastamistani maitotölkkiaskarteluista, joita siellä oli tehty. Ihastukaa!Maitotölkeistä koottu linna, jonka sisällä oli paljon tilaa ihan oikeille kotileikeille. Ja mahtava kuninkaan tuoli, maitotölkeistä koottuna myös!


On ollut hienoa päästä nukketatterin tiimolta tutustumaan useisiin lahtelaisiin päiväkoteihin, kerhoihin ja pph-ryhmiin ja heidän tapaansa touhuta lasten kanssa. Osa paikoista on jättänyt kertakaikkisen lämmön minuun, lapsista välittäminen aivan hehkuu lasten kanssa työskentelevien hoitajien silmistä, käsistä ja sanoista. On hienoa, että kaltaisianne varhaiskasvattajia on olemassa!


Sain myös tarinoida tänään puhelimessa suu vaahdossa kolleegallisia juttuja herttaisen Versoja Vaahteranmäeltä -bloggarin kanssa ja hörppiä päiväkahvia työhuoneellani suloisen Happy Little Muffin -bloggarin kanssa. Kyllä maailma on täynnä mahtavia ihmisiä ja sielusiskoja. Kiitos teille ihanaiset! Kyllä taas jaksaa huiveja ommella myyjäisiin!Siis kuvitelkaa ja uskokaa, nämä Happy Little Muffinin herkut ovat hädintuskin sormen pään kokoisia. En tajua miten joku osaa näprätä näin pientä. Minä tilasin blogin taitajalta tonttunäytelmääni piparitalon. Omilta kiireiltäni en näytä edes ehtiä ostamaan ruskeaa massaa, joten on parempi antaa projekti taitavamman käsiin : ).


 Minä askartelin tänään tälläisiä. Huivi- ja teatteriprojektit siis etenevät vauhdilla.


Huomenna pääsen taas opettamaan peruskoulun puolelle, eipä ole ajan käyttöongelmia enää. Sitä saa mitä tilaa    -lopulta    - onneksi : )6 kommenttia:

 1. Ilo oli niiiin minun puolellani. Oli tosiaan hienoa tutustua sinuun, jolla samanlainen palo käsillätekemiseen kuin mullakin. Toin sun positiivista energiaa ihan kotiin asti! :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli mahtava fiilis, kun noin taitava ihminen , joka rakastaa käsitöitä asuu melkein nurkan takana ja tuntee megapaljon samoja ystäviä kuin minä!

   Poista
 2. Kiitos innostavasta "terapiapuhelusta", ihanaa kun on kaltaisiasi sielunsiskoja! Nähdään lauantaina, odotan askarteluja innolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kiva kun on yrittäjä-ystävä, joka myös astelee ensimetrejä yrittäjyyden polulla. Näkemisiin kirjatuunauten parissa!

   Poista
 3. Kiitos UPEASTA teatteriesityksestä! Olen ihan huippu! Meillä ensimmäinen teatterikokemus puhutti vielä kotonakin pitkään. Kiitos! T: Äippä ja poitsu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kittos itsellenne! Myös Neulanhaltija nauttii teatterielämyksien jakamisesta: ja on hienoa huomata kuinka ihan pieninkin väki seuraa nukketeatteria suurella mielenkiinnolla. Nukketeatteri ja teatteri ylipätään tarjoaa aivan erilaisia elämyksiä kuin elokuvat tai tv-sarjat. Kumpa saisin jonkun sponsoroimaan, niin kiertäisin ihan kaikki Lahden alueen kerhot, päiväkodit ja pph-ryhmät aivan innoissani.

   Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!