lauantai 30. marraskuuta 2013

Keskellä joulutarinaa

Tänään pääsimme sukeltamaan aikamatkalle ensimmäiseen jouluun. Upean ilmaisen talkootyönä järjestetyn aikamatkan järjesti Lahden helluntaikirkko Kiveriön kadulla. Aikamatkalle pääsee vielä huomennakin Menkää ihmeessä! Lahden päiväkodit ja alaluokat kierävät ensimmäisen joulun seikkailun ensiviikolla. Esityksiä on kuulemma ihan tolkuttoman monta tarjolla lahtelaisille lapsille.Aulassa roomalainen kirjuri kirjasi veroluetteloon nimet ja 100 kilometrin matka Rebekka-oppaan kanssa Beetlehemiin sai alkaa. Matkalla kohtasimme beduiinejä, majataloja ja heidän hyväsydämisä emäntiään, paimenia ja lopulta matka päättyi pieneen hämyiseen talliin, jossa Maria ja Joosef odottivat meitä kera pienen vastasyntyneen Jeesus-lapsen.


Hienosti järjestetty taas kerran. Kiitos kaikille ahkerille talkoolaisille! Ja kiitos kutsusta näin upeaan tapahtumaan. Lapsille elämys oli todella suuri!

Kävin itsekin tänään tuomassa jouluiloa Lahden pääkirjastolla "Joulun paras lahja" -tonttunukketeatterini kanssa. Oli taas kovin palkitsevaa nähdä aikuisten pyyhkivän silmäkulmiaan ja lasten säihkyvät silmät. Mä niin pidän tästä nukketatterihommasta : )!

Päätimme lasten kanssa käväistä pikaisesti helluntaikirkon viereisellä Cetori-kippiksellä. Ja mitäpä muuta taas lapsille tarttui mukaan kuin lautapelejä. Viikonloppu taitaakin mennä pelaillessa.
Prinsessapeli maksoi 2 €, palkkapäivä 1 €. Kaikki osat olivat vieläpä tallella. Ei paha investointi näin joulun odotukseen.

Mukavaa Marraskuun viimeistä päivää! Huomenna siirrytäänkin sitten joulukuuhun : ).


2 kommenttia:

  1. Kuulostaa aivan ihanalta tuo jouluvaellus. Mukava, että löytyy talkoohenkeä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jouluvaellus oli tosiaan hieno juttu. Pääsiäsivaelluskin olisi kiva kokea mutta se järjestetään lahden keskustassa aina niin kovin myöhäiseen ajankohtaan, että ei lapsiperhe voi enää siihen aikaan hillua kaupungilla.

      Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!