maanantai 17. helmikuuta 2014

Itserakennettu huvipuisto

Muutama viikko sitten Etelä-Suomen Sanomien toimittaja tapasi minut Lasten talvikarnevaalien infotilaisuudessa Pikku Teatterilla ja ehdotti jutuntekoa Neulanhaltijan työhuoneesta. Koska tiedottaminen tässä tietotulva-yhteiskunnassa on yksi niistä monista heikoista lenkeistäni, lupasin mielelläni antaa haastattelun.Lauantain 15.2 lehdessä toimittajan laatima tarina työhuoneestani oli sitten julkaistuna. Juttu oli kirjoitettu mukavasti ja kertoi juuri siitä, mitä minun työhuoneeni ja sydämeni sisältävät. Alla juttu pilkottuna niille, jotka eivät kuulu Etelä-Suomen Sanomien lukijoihin, mutta haluavat silti jutun lukaista.
Suunnittelin myös lehteen pienen tuunaustyön, jossa hyödynnettiin sanomalehteä. Se juttu alla: 


Lisäksi verkkolehdestä löytyi tälläinen pieni juttu, jossa kerrotiin mm. kirjatuunauksistani. Kivoja juttuja kaikki : ). Tulin niistä oikein iloiseksi. Kiitos mitä kaunein toimittajalle ja kuvaajalle!

Nappasin jostain nyt itselleni flunssan ja tämän päivää olenkin maannut raatona sohvan nurkalla. Kunhan tästä tokenen, työstän tilauksesta muutaman farkkukierrätysjutun (farkkutuunaus-synttäreille ideoiksi) ja tikkaan yhden tilkkutyönä valmistamani keinustuolinmatto-tilaustyön. Mutta nyt lepään ja syön marjoja oikein urakalla. Onneksi niitä tuli kesällä kerättyä valtavat määrät!

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille lukijoille! Ja lämpimästi tervetuloa kaikille uusille kirjautuneille lukijoille ja Neulanhaltija FB-tykkääjille!

12 kommenttia:

 1. Hyvin kirjoitettu teksti! Koskaan ei ole liikaa kädentaitajista lehtikirjoituksia ja vieläpä näin taitavasta ja monitaitoisesta tekijästä, hyvä sinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Etlarin juttu oli kyllä hyvä ja tuli hyvään saumaan. Jutun antama kuva työhuoneestani on juuri sitä, mitä työhuoneeni ja elämänfilosofiani haluankin olevan ja viestittävän.

   Niin ja käsityöläisistä juttuja ei tosiaan ole koskaan liikaa.

   Poista
 2. Jo vain oli ihanaa luettavaa tuo lehtijuttu. Iso peukutus sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Elämäni on usiemmin aika ihanaa - paitsi nyt kun olen kipeänä.

   Poista
 3. Tää oli kiva juttu ja oon iloinen kun sitä kautta löysin tän blogin. Täällä on niin paljon kaikkea ihanaa, että voi huokaus...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja tervetuloa blogin lukijaksi ja vaikka kurkkaamaan joku päivä työhuonettani läheminkin!

   Poista
 4. Nyt vasta ehdin lukemaan tämän. Kiitos kun jaksoit postata lehtijutun tänne, kiva oli lukea. T. Anu Parane pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. : ) Viimein parannuttu. Melkein viikko siinä vierähtikin sängyn pohjalla. Huh!

   Poista
 5. Olet oikea lahja käsityönsaralla! Upea juttu! Intosi loistaa tänne Saksaan saakka!

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!