torstai 20. helmikuuta 2014

Sairastuvan pyjamapartyt


Onpahan minulla tauti. Olen aivan poissa pelistä. Huimaa, pää on täynnä räkää ja väsyttää ihan koko ajan. Kuumetta ei onneksi ole, että ei tämä ainakaan influenssaa ole.

Lapset ovat nauttineet äidin sairastelusta. Sairaana kun äiti ei jaksa vaatia heiltäkään mitään. Saa vain olla ja möllöttää, leikkiä & sotkea ja viettää vaikka puolet päivästä pyjamassa. Ja leipoa ihan itse .... äitiä on hemmoteltu mm. herkullisilla sämpylöillä : ).


Tyttäremme sai synttärilahjaksi suloisen Maileg- luppakorvapupun, Minin. (Kiitos Katri P &co!) Eilen Minikin halusi viettää ystäviensä kanssa pyjamapäivää herkkujen kera. En voinut vastustaa pikkuneidin pyyntöä saada uudelle pupulle shortsiasun sijasta pyjama, joten tartuin ompelukoneeseen ja hurautimme yhdessä pikapyjaman. Kaavotus ei mennut ihan nappiin liivin osalta, tai sitten pupu oli ahminut herkkuja vähän liikkaa, koska pyjamanliivi ei mennyt kiinni kuin rinnankohdalta. Masu jäi pullottamaan näkyviin.


Mutta kivat oli leikit ja äiti sai taas ottaa rauhassa yhdet tirsat. Kumpa voimani palautuisivat jo pian ...

Terveyttä teille kaikille!

4 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista sinne!!! Tuosta vaan toiset hurauttelee pyjamia pikkupupuille...mulla menisi puoli päivää kaavojen suunnittelussa. Sä oot niiiiiiin taitava!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi johdettuasi minut aikoinaan Maileg maailmaan : )

   Poista
 2. Pikaista paranemista. Suloisia kuvia ja pupuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Viimein parannuin, mutta meinasi kyllä jo usko loppua, kun päivä päivän jälkeen vain kolotti ja väsytti. Huh, nyt taas jaksaa onneksi.

   Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!