sunnuntai 31. elokuuta 2014

Sitä sun tätä


Huh, en meinaa enää ehtiä postailemaan lainkaan, vaikka elämässä tapahtuu vaikka mitä kirjoitettavaa ja kuvattavaa. Työ kolmasluokkalaisten parissa, rakkaan ihmisen vakava sairastelu sekä syksyn käsityökurssien, -synttärien ja -koulutusten suunnittelu on imenyt aikani ja voimani. Ikänikin pyörähti uudelle vuosikymmenelle menneellä viikolla. Mutta täällä taas ollaan ja blogataan sitä sun tätä : ).Perheeni viihtyy hyvin metsissä. Metsissä vaeltelu on ollut tänäkin syksynä parhainta terapiaa ja voimien keräämistä koko perheelleni. Metsässä on niin hyvä hengittää ja kun malttaa avata silmänsä, näkee metsässä myös paljon elämän pieniä ihmeitä.
Menkää hyvät ihmiset lastenne ja rakkaidenne kanssa metsään. Metsä on paljon antoisampi paikka kasvattaa yhteenkuuluvuutta ja sydämen rauhaa kuin kauppakeskukset tai leikkipuistot.

Olemme myös maalanneet ja piirtäneet paljon lasten kanssa. Kynien värittäessä suuria pintoja on vaivatonta myös jutella ja kertoa mielen päällä pyöriviä asioita, tai olla vain hiljaa taiteen ja rakkaiden kanssa yhdessä saman pöydän ääressä.Olen myös suunnitellut kädentaitosynttäreitä, joita Neulanhaltijan työhuoneelta on mukavasti tilattu tällekin syksylle. Ensi viikonloppuna juhlitaan heppa-teemaisia korusynttäreitä. Keskiviikkona työstetään kirjatuunauksia Lahden pääkirjaston kirjatuunauspajassa. Lisäksi aloitan tiistaina Wellamo-opiston tilkkutyöopettajana Hollolassa.
Tänään pidettiin ulkoilujen jälkeen perheen kanssa elokuvapäivä katsomalla Frozen, huurteinen seikkailu -elokuva. Elokuvan katsominen viritti minut uuteen synttäriprojektiin, joka minulta tilattiin Frozen -teemalla.
Jotain tämän tapaista käsityötä ajattelin lasten kanssa Frozen -synttäreillä työstää. Onneksi  Wexlerillä on nyt alennusmyynti, jotta saamme viittoihin materiaalit asialliseen hintaan. Käykää muutkin nyt ostoksilla, joko Wexler kaupalla tai verkossa. Alennukset ovat todella kovat!


Tälläistä tällä erää. Kampaajalle pitäsi vielä ehtiä jossain välissä, kun hiukset rehottaa kesän jäljiltä kuin variksen pesä. Mutta onneksi käsitöitä ja opetusta voi tehdä vähän epämääräisemmäläkin lookilla. Tärkeintä on säilyttää ilo ja kiitollisuus tästä kaikesta hyvästä mitä meillä on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!