tiistai 28. huhtikuuta 2015

Pikkuneidin puutarhapuuhia ja puutarhamessuilta napattuja ideoita


Viikonloppuna oli Lahdessa Pihapiiri, piha- ja puutarhamessut, joissa minäkin piipahdin tyttäreni ja äitini kanssa ideoita etsimässä. Messuilla tarjottiin mukavaa silmänruokaa, hyviä puutarhavinkkejä ja ystäviäkin näkyi siellä täällä. Olipa mukava piristys muuten niin sateiseen viikonloppuun. Tässä postauksessa saatte  kurkata messukuviini ja vähän meidän tämän päiväisiin kesäkukkien istutuspuuhiimme.
Messuilta mukaani tarttui innostuksen ja ideoiden ohella koristeheinäpaakkuja, siemeniä, taimia, kukkasipuleita ja kevään ensimmäinen mansikkakoppa. Ja into kaivaa kaikki räsymatot taas kesän korvalla esiin varastosta.Tänään sitten päästiin työntämään sormet multaan, kun ulkona pitkään kestänyt sade loppui viimein. Sipulit jäivät vielä odottamaan lämpimämpiä öitä. Innostuimme myös käväisemään metsäretkellä ja sieltä tarttui mukaan myös muutama aarre....
Muutama oksa kaatuneesta Näsiästä pihapöydälle....
Maahan tippunutta naavaa lapsen kiviasetelmaan ja upea vanha ruostunut rautauuni!


Puutarhapuuhien ja metsäretken jälkeen olikin hyvä syy pistää suut makeaksi. Kiitos Johanna P:lle mukavasta brunssiseurasta eilen ja ihanista tulijaisista!

Mukavaa Vapun aikaa ja onnellisia kevätpäiviä teille kaikille!

2 kommenttia:

  1. Ihanaa Vappua! Tuli niin keväinen olo noista värikylläisistä kuvista. Ja ihanaa ajatella että lapsi on mukana puutarha töissä ja seurailee uuden kasvun alkua. Tulipa hyvä mieli teidän touhuista lukiessa.

    VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!