tiistai 23. kesäkuuta 2015

Sadepuuhia

Viimepäivinä on satanut, satanut ja satanut, mutta minä pidän sateesta. Etenkin kesäsateesta. Se on niin lämmintä, puhdasta ja se saa hyttyset pysymään piilloissaan. Kesäsateella on hyvä olla luonnonhelmassa puhdistamassa pääkoppaa turhista kiireistä ja huolista.
Sateenropina on niin rauhoittavaa. Se antaa kasveille elämän eliksiiriä ja saa niiden kasvuun vauhtia.

Sateella on myös kiva istua mökissä sisällä. Kuunnella kun sade ropisee peltikattoon.
Tai kutsua sukulaisia ja ystäviä päiväkahville. Jutella, nauraa ja kiittää elämästä.Ja tietysti sateella voi myös askarrella.... Minulla on nyt menossa monta mielenkiintoista käsityö- ja askarteluprojektia, joista kerron lisää sitten kun saan jotain valmiiksikin asti...


Osa askareista liittyy syksyisiin käsityömyyjäisiin ja designmarkkinoihin, joihin aion osallistua tienatakseni vähän opintorahaa. Osa taas liittyy omaan pikkupuutarhaamme, jota aloimme vihdoin ja viimein kunnostaa ja kohentaa kirppiksellä myydyistä ylimääräisistä tavaroista ja vaatteista saaduilla rahoilla. Mutta kaikki puuhat tapahtuvat verkkaisesti mökkeilyjen ja sukulointien välissä, kuten kesällä on tapana. 

Mukavaa kesää kosteista keleistä huolimatta kaikille!


2 kommenttia:

 1. Mukavia kesäpuuhia on sinulla;)! Itsellä on työn alla vieraskirja tyttärelle,kirjavalioista sekin:).
  -sirpa-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KirjaValiothan perustuvat kirjojen lyhentämiseen... kun tarpeeksi lyhentää, jää lopulta vain kannet ja oma mielikuvitus : ). Iloa sadepäivän askarteluihin!!!

   Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!