tiistai 8. syyskuuta 2015

Metsäretkellä


Kuten jo varmaan tiedätte, meidän perhe pitää metsistä. Mökkeily ja metsäretket kuuluvat vahvasti kesäämme ja kaikenlainen lastenehdoilla metsissä patikointi muuhun vuoteen. Uusimpana harrastuksena olemme aloittaneet Geokätköjen etsimisen. Suosittelen Geokätköilyä muillekin lapsiperheille. Jännittävä kätköjen metsästys houkuttaa lapset pelikoneiden luota ulos raittiiseen ja kauniiseen luontoon.

Tässä postauksessa kuvia sunnuntain metsäretkeltämme, jossa loppuretken sateesta huolimatta oli viisi onnellista retkeilijää. Kyllä Suomi vaan on kaunis maa! Ja vesi ja metsä upeita ilmaisia mieltä rauhoittavia elementtejä.
Kaikkialla oli hiljaista ja puhdasta. Tytär sanoikin minulle "Äiti, ota vielä tästä auringonlaskusta kuva. Haluan tallentaa tämän kauneuden ja rauhan muistoihini."


Maailmamme on, kaikista maailmalta kantautuvista uutisista huolimatta, hyvin kaunis. Yritetään pitää siitä ja toisistamme hyvää huolta.5 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia! Etenkin nuo kivet saivat minut huokaisemaan ihastuksesta. Nyt tekisi mieli metsäretkelle. Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
 2. Tämän postaukset kuvat on kaikki otettu tuosta ihan naapuristamme Merrasjärven ympäri kiertävältä luontoreitiltä.

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia ja ihana metsäretki!

  VastaaPoista
 4. Kaikki kuvat tässä blogissa on otettu Canonin Ixus perus pokkarikameralla, Sellaisella taskuun mahtuvalla. Aika hyviä kuvia silläkin saa, kun järjestelmäkameraan ei varmasti ole vielä minulla vuosiin varaa.

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!