tiistai 24. marraskuuta 2015

Kelkkis -kelkkaOlen saanut uuden blogiyhteistyötuotteen: Upean Kelkkis -peruskelkan vuodeksi käyttöömme. Ja kaikeksi sokeriksi yhteistyön päälle, kelkan saavuttua kotiimme tuli myös ensilumi. Ihanaa!!!!
Kelkkis peruskelkka on  Design Anu Telivuon käsialaa. Kaunista suomalaista ajatonta muotoilua ja sinnikästä tuotekehittelyä, jonka juuret ovat suomalaisissa vanhoissa puukelkoissa ja itävaltalaisissa perinnekelkoissa.


Faktoja Kelkkis -peruskelkasta:

Runko koivuvaneri /lakka
Nauhat polypropeeni
Jalakset polyeteeni
Valmistus Suomessa
Käyttö lumella ja jäällä
Säilytys suojassa sateelta


Tilaukset ja tiedustelut:

anu@studiotelivuo.fi
0400 377557
www.studiotelivuo.fiNo, koska sää oli armollinen, ryntäsimme heti Kelkkis -peruskelkkaa testaamaan. Ja arvaatte varmaan.... Meillä oli superhauskaa!!! Kelkkis oli tukeva, kaunis, luistava ja monipuolinen leikkiväline talven riemuihin. Mikä oivallinen joululahja idea. Tai kastelahja. Tai synttärilahja. Tai vaikka häälahja.


Suosittelen tutustumaan tähän isältä pojalle perinnöksikin jäävään kestävään suomalaiseen designkelkkaan. Me olemme ainakin aivan myytyjä sille <3.


 Ihanaa kun tuli lumi. Lapsetkin viihtyvät taas pihalla .. ja tallukat myös <3 !


 Menkäähän mäkeen!14 kommenttia:

 1. Saittepa kelkan juuri sopivaan ajankohtaan! Hieno tuote!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan. Tänään se lumi sitten sulikin jo pois. Uutta lunta odotellessa....

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Eikö olekin. Tämä on jo sisustuksessakin niin kaunis, että roudasin sen ulkoilun jälkeen paraatipaikalle olkkariin, enkä suinkaan autotallin sotkuihin.

   Poista
 3. Ompa onnellisen näköinen tyttö! Huippu lakki. Lumi tuli ja lumi suli, uutta kelkankäyttökeliä odotellessa...-Heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli tyttäremme suurin joululahjatoive: kelkka ja lumi. Oli superiloinen, kun toive toteutui jo etukäteen. Tästä syystä nauru ja ilokin oli herkässä.

   Poista
 4. Voi kun ihana ja kaunis muotoilu! Ja varmasti kestää käytössäkin monta sukupolvea.
  Loviisa on hauskan Peppi Pitkätossumainen.
  Harmi, kun lumi taas suli kelkan alta. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kelkka on kyllä kaunis. Nytkin ihailen sitä olkkarissamme, jossa se nököttää ja odottaa uutta lunta. Loviisan hauska design tonttulakki on lahtelaisen lastevaatemerkki höön ihastuttava tuote.

   Poista
 5. Kaunis kelkka kertakaikkiaan. Paljonko tälläinen designkelkka maksaa? -Tarja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kelkan hintaa voi tiedustella Anu Telivuolta, mutta muistaakseni se oli n. 400€. Koko tuote on jokaista työvaihettamyöten tuotettu Suomessa.

   Poista
 6. Kaunista perinnettä. Mieluummin tälläisellä kurvailee kun muovipulkalla, pyllykään ei vauhdissa palellu. Saako näitä mistään kaupoista vai vain valmistajalta? Mimmu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista, välitän ne kelkan suunnittelijalle! Tietääkseni Kelkkistä, jonka lopullinen nimikin on muuten vielä työnalla, ei saa vielä kaupoista. Sitä saa tilattuna suoraan Anu Telivuolta: Kelkkaa valmistetaan mustalla, punaisella ja valkoisella satulavyöpunoksella.

   Poista
 7. Hei. Teetkö tallukoita myyntiin? Ja mitä tuollaiset köyhyyttä? ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teen tallukoita myyntiin. Työhuoneellani on muutamia jo valmiita tallukoita myytäväksi ja teen myös mittatilauksesta niitä juuri asiakkaan haluamassa koossa & materiaalissa ja värissä & kuvioissa. Tallukoiden hinta on varren pituuden ja koon mukaan n. 150-350€.

   Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!