sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Ornamon ja Muotsikan designmyyjäisissä


Onpahan ollut mukava viikonloppu. Joka päivälle on osunut kylävieraita (harvinaista herkkua meillä) ja perjantaille vielä nuo tyttären kirjan julkkarit (joista oli myös pieni mukava juttu ESS-verkkolehdessä.) Eilen illalla sain tehtyä todella laajan opintokonaisuuden & verkkotentin ja tänään pääsin kaiken huipuksi vielä Ornamon ja vanhan opinahjoni, Lahden Muotoiluistituutin Joulumyyjäsiin. Olen väsynyt, mutta onnellinen. Joulumyyjäisissä oli väkeä ihan hirmuisen paljon ja ilokseni myös lahjakkaat designkauppiaat kiittelivät hyvää myyntiä. Ihanaa!!!! Nämä tuotteet (korut, rasiat, grafiikka, sisustustuotteet, astiat ja vaatteet) jos mitkä ansaitsivat tulla ostetuiksi ja niiden designerit & tekijät ansaitsivat palkkansa. Minulle myyjäisistä tarttui mukaan mm. ihastuttavia eläinkortteja, joista tässä esim. Laura Hekkalan Metsäkauris.


Ja tässä Hemi Jungin "Sweet Bun".Lisäksi menetin sydämeni Nordic Hysterian upeille puutuotuotteille. Miten minulta on mennyt ohi, että Lahdessa on tälläinenkin designyritys? 


Heiltä ostin lapsille uusia henkareita. Niitä kun ei ole koskaan liikaa. Kotona vain harmitti, että miksi en ostanut kerralla enemmänkin. Nämä ovat niin silmää hivelevän kauniita. Pitänee siis ehkä seuraavan tilipäivän jälkeen käväistä heidän myymälässä ostoksilla uudemman kerran.


Tänä vuonna en jotenkin pääse kiinni joulutouhuihin ollenkaan, niinpä päätin, että tänä vuonna pyrin sähköisiin joulutervehdyksiin. Minulla ei ole nyt askartelumoodia.

Muotsikan myyjäisistä löysin kuitenkin niin ihanan Pauliina Kittilän ja Satu Sinikummun kymmenen "itseväritettävän" joulukortin satsin, että taidan kuitenkin ihan lähimmille laittaa muutaman kortin postiinkin.


Värittelin jo vähän alkuvärityksiä, että saajat sitten ymmärtävät mitä korteille pitää tehdä. Viime vuonna nimittäin ostin Muotsikalta muutamia joulukortteja, joista sai taitellen tehdä pienen Piparkakkutalon -näköisen mökin. Vain yksi saajista oli ymmärtänyt kortin tee-se-itse-idean. (Hyvä Jani!)

Mukavaa viikkoa teille kaikille! Nauttikaahan tästä pienestä valkeudesta joka eilen täytti maan. Lumi, kiitos kun tulit!

p.s. Minun Metsäretki-nukketeatterikiertueeni on kiertueella enää muutaman päivän ajan. Tämän viikon perjantaina aloitan Joulukiertueeni "Joulun paras lahja". Esitystä on tilattu päiväkoteihin Lahdessa ja Orimattilassa. Lisäksi lähden 7.12 kiertueelle Heinolan kirjastoon.


5 kommenttia:

 1. Sulla onkin ollut mielenkiintoinen ja inspiroiva viikonloppu!
  Kivoja nuo puuhenkarit ja väritettävät joulukortit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä viikonloppu oli touhukas. Ja samalta näyttää myös tämä viikko. Onneksi tuli lumi. Tuntuukin jo heti jouluisemmalta.

   Poista
 2. Ihania ja tyylikkäitä nuo puuhenkarit! Näitä olisi kiva käyttää blogikuvissakin vaatteen ripustamiseen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin kauniita. Laitoin jo viestiä valmistajalle, että tulen ostoksille vielä uudestaan ennen joulua. Henkareita, joita ostin oli todella isoissa " designmyyjäistarjouksessa" . Ne maksoivat vain 20€ 5 kpl. Villa Pipo, jos olet kiinnostunut, voin kyllä ostaa niitä sinullekin samalla kun käyn heidän myymälässänne Lahdessa. Tuskin noiden postitus maltaita maksaa. Laita vaikka yv minulle neulanhaltija@gmail.com.

   Poista
  2. Rasittava tämä IPadin tekstinsyöttö, mutta toivottavasti hoksasit mitä yritin kirjoittaa ;) .

   Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!