perjantai 18. joulukuuta 2015

Pimeitä laskuja


Ollaan me suomalaiset aika pimeitä tyyppejä. Tulipahan tuokin lause taas eilen elettyä todeksi.


Eilen illalla satoi kauan kaipaamamme lunta. Ja siitä ilostahan oli ihan pakko ottaa kaikki ilo irti. Me lähdimme kelkkailemaan ilta yhdeksältä, sillä silloin lunta oli viimein tarpeeksi lumileikkeihin.
Mukaan lähti tietysti iki-ihana Kelkkis Peruskelkkamme, joka on meillä blogiyhteistyön tiimoilta lainassa tämän talven ajan. Voi, että kuinka kaunis tämä kelkka on!!!! Ja katsokaa kuinka ergonomisesti sitä voi kantaa selässäkin.
Olimme ainoat mäessä. Mutta voi kuinka meillä oli hauskaa!!!


Kotiin tultuamme. Kelkka laitettiin kuivahtamaan ja minä livahdin vielä ompelemaan työhuoneelleni. Arvatkaa mitä? Mustavalkoinen musteläiskä tilkkupeittoni on nyt viimeistelyä vaille valmis... Voi jee, kuinka olen iloinen!!!! Meillä on jouluna taas uusi tilkkutäkki sohvan karmilla :) . Tilkkutöitä siis tiedossa seuraavassa postauksessa.


Valoa teidän jokaisen pimeyteen! Meidän joulustamme tulee tänävuonna näiden kuvien tapaan musta-valkoinen ;) !

(Ps. Tänään täällä onkin sitten satanut koko päivän, että eilisen kelkkailut ovat nyt vain kaunis muisto!)


4 kommenttia:

 1. Aivan upeita pimeänajan kuvia! Tunnelma välittyy ihanasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Täällä onkin nyt todella pimeät ajat. Kun ei ole lunta, niin illat ovat todella pimeitä. Toivottavasti ihmiset ymmärtää käyttää heijastimia tarpeeksi. Ps. Joulupäivänä löysin jo pajunkissoja! Keräsin niitä jo maljakkoonkin. Ihme säät nykyisin.

   Poista
 2. Tuota kelkkaahan vois käyttää vaikka lehtitelineenä olohuoneessa laskujen välissä! Tyylikkäitä sisustuslehtiä tyylikkäällä "pikkupöydällä".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimen omaan. Tämä kelkka onkin itseasiassa nyt juuri lunta ja kelkkamäkiä odotellessa olkkarissa lehtitelineenämme :).

   Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!