perjantai 4. maaliskuuta 2016

Talviterveisiä


Hupsista heijaa, onpas viime postauksesta kulunut aikaa. Tälläistä tämä on kun yrittää samanaikaisesti opiskella, olla TET-harjoittelussa seurakunnan päiväkerhossa, olla läsnäoleva äiti ja puoliso sekä yrittää parhansa mukaan nostattaa rapakuntoon mennyttä kehoa uuteen urheilullisempaan kuosiin.


Olemme hiihdelleet ja luistelleet perheeni kanssa tänä talvena enemmän kuin koskaan aijemmin. Ihanaa kun kaikki lapset ovat nyt sen ikäisiä, että itsekin pääsee liikkumaan heidän mukaansa, eikä aina tarvitse olla "vain" huoltojoukoissa. Talvi on kyllä ihanaa aikaa näin helmi-maaliskuussa kun aurinko maalaa kasvoille pisamia ja hanget kimaltelevat kuin helmimatto.Olen saanut rakentaa myös viime aikoina jos jonkinmoisia mini-nukketeattereita Raamatun kertomusten pohjalta päiväkerhojen hartaushetkiin. Arvatkaa vaan kuka on nauttinut tästä kaikesta pikkunäpräämisestä?Laittelen tänne kuvia työstämistäni nukketeattereista ja Raamatun tarinoiden miniatyyrilavasteista kunhan jaksan ja ehdin käsitellä kaikki ottamani kuvat. Tiedätkö kenestä Raamatun henkilöstä nämä lavasteet kertovat?

Opinnot, joita suoritan tehdään näyttötutkintoina, joten kaiken taidon ja tiedon näyttämisen aukikirjaaminen näyttösuunnitelmiin tahtoo viedä jatkuvasti kaiken itselleni asettamasta tietokoneajasta. Mutta olkaa kärsivällisiä. Kyllä minä tänne taas ilmestyn kunhan ehdin.

Mukavaa talvea teille kaikille!

4 kommenttia:

 1. Nyt on kyllä ollut kivat ilmat helmikuussa ja maaliskuussa, että lapset ja aikuiset ovat saaneet olla pihalla yllinkyllin:)
  Onnea opintoihin ja arkielämään! Mukavaa talvea ja kevättä sinullekin!

  VastaaPoista
 2. Ihania talvikuvia!
  Kyllä päiväkerholaiset saavat sinusta oikean aarteen. Tuollaisella nukketeatterilla aukeaa varmasti helposti Raamatunkertomukset kaiken ikäisille. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kuvia tulossa lisää seuraaviin postauksiin :)

   Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!