tiistai 28. kesäkuuta 2016

Kesäretkellä Repovedellä ja VerlassaKesät kuluvat perheelläni pitkälti reissaillen Suomea ristiin rastiin, mökkeillen, löhöillen ja herkutellen uimarannoilla sekä marjastaen. Tämä kesäkään ei tee poikkeusta. Tässä postauksessa joitain kuvia juhannusretkeltämme Repoveden kansallispuistossa ja Verlan maailmanperintökohteessa. Suomen kesä on niin <3 !

 5 km Ketunlenkin matka Repoveden maisemissa taittui lasten kanssa helposti ja mielenkiintoisesti niin riipusiltakävelynä, kalliokiipeilynä kuin lossiajelullakin.
Kotimatkalla Lahteen huristimme Verlan puuhiomon ja pahvitehtaan ohitse ja koska Juhannusiltana yö on yötön, päätimme poiketa sielläkin omatoimikierroksella. Ja samalla näimme Suomen vanhimmat kalliomaalaukset.Tänä kesänä Verlassa järjestetään myös keskiaikatapahtuma, joten jos liikutte elokuun alussa tuollapäin Suomea kannattaa poiketa katsomassa maailmanperintökohdetta. Meidän lapsia kalliomaalausten ohella Verlassa puhutteli tehtaiden upea koristeellisuus. On se vaan ennen ollut tehtaiden ulkonäko vähän eri luokaa kuin nykyään.


 Poutapäiviä teille kaikille!4 kommenttia:

 1. Ihana reissu ja kauniit kuvat!-Heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reissut Luonnonhelmassa ja kulttuurikohteissa on aina mukavia, avartavia, opettavaisia ja edukkaitakin. Suosimme niitä paljon.

   Poista
 2. Vau mitä maisemia! Tuo riippusilta kyllä jännittäisi minua, voi olla että jäisi kulkematta. Ihanat tiilirakennukset ja pilvitaivas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kärsin itsekin korkeanpaikan kammosta ja pelkäsin riippusiltaa. Kuljin tiukasti kuusivuotiaana perässä ja katsoin vain hänen niskaansa koko sillan ylityksen ajan. Lapset ja mies kurkkivat alas ja ihailivat maisemia, minä en uskaltanut. Sillalla oli onneksi turvaverkot sivuilla, muuten en olisi riippusillalle astunut.

   Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!