keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

Ympäri ämpäri Suomenmaata


Olen ollut nettipaastossa lähes koko heinäkuun ajan. Eikä ole tehnyt edes yhtään vaikeaa. Kesällä kaipaan rauhaa kaikesta. haluan vain nauttia kiirettömästi omasta perheestäni. Mökillä ja määränpäättömillä autoretkillä tämä irtiotto arjesta onnistuu parhaiten. 


Autoretkillä ollaan mm. piipahdettu Strutsitilalla ihmettelemässä maatilanelämää ja moninaisia ei niin meille tuttuja kotieläimiä,Jokakesäistä Tuurin matkaa Koski-Tuurin kammarin vierailuineen ja Keskisen Miljoona Tivoleineen ei voi myöskään jättää automatkojen varrelta pois. Ja kukkarokin kiittää :).


Kesäämme kuuluvat myös lukuisat metsäretket. Milloin matkassa on lapsen "kerää oma kasvio"-kouluohjeistus, milloin retkimuonat, milloin marjakorit.
Ja vaikka maailma on tällä hetkellä hullaantunut täysin Pokemon Go pelistä, tarjoaa ihan perusluontokin ainakin minun pesueelleni hurjia löytöjä ja kokemuksia. Eräälläkin metsäretkellä törmäisimme tälläiseen ihmeeseen,...
Kuka tietää minkä eläimen luurangosta on kyse?


Myös tämä sininen pikkulinnun muna herätti suurta ihastusta. Kuka tietää mistä metsiemme linnusta onkaan kyse?


Mutta nyt suuntaamme taas marjametsään. Vatut, mustikat ja metsämansikat odottavat meitä. Rakastan kesää!!!

Lämpimiä kesämuistoja myös teille jokaiselle!

5 kommenttia:

 1. Nettipaasto kuulostaa niin järkevältä ja kivalta näyttää kesäkuvat. Mukavaa kesän jatkoa! Miten tämä kesä onkaan kulunut näin nopeasti?!

  VastaaPoista
 2. Nettipaasto kuulostaa niin järkevältä ja kivalta näyttää kesäkuvat. Mukavaa kesän jatkoa! Miten tämä kesä onkaan kulunut näin nopeasti?!

  VastaaPoista
 3. Ihania hetkiä ollut perheen kesken ja ihana että opetat lapsille että luonto on täynnä mitä ihmeellisempiä aarteita täynnä kunhan vaan kulkee silmät avoinna valmiina näkemään korvat kuulemaan sekä aistimaan sekä haistelemaan kaikkea.

  VastaaPoista
 4. Niin ihania kuvia, ihan tuntui että olen mukananne.

  VastaaPoista
 5. Kiva, että piditte postauksestani. Olemme kierrelleet kesällä paljon Suomea ja nähneet paljon mielenkiintoisia paikkoja. Postaan lisää retkistämme joku toinen päivä kun maltan istua ajan kanssa koneelle. Mukavaa elokuuta kaikille!

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!