maanantai 14. marraskuuta 2016

Kuvamuistoja Kreetalta


Tässä postauksessa pääsette kanssani hetkeksi Kreetan maisemiin, joissa vierailin perheeni kanssa syyslomalla. Toivottavasti saatte kuvista hieman lämpöä, valoa ja d-vitamiinia marraskuun kaamokseen. 

Syyslomareissumme oli oikein onnistunut ja koimme monta mukavaa elämystä. Hotellimme oli lapsiperheille soveltuva Maleme Imperial, jossa kaikki asiakkaat olivat suomalaisia. Palvelu oli ystävällistä ja ruoka erinomaista. Vierellä oleva meri ja uima-altaat olivat lasten mieleen. Itse nautin valmiista ruoasta, lasten ilosta, lämmöstä ja veden läsnäolossa. Säät olivat vielä syyslomallakin kertakaikkisen mahtavat! Turistikausi oli ohi ja kaikialla oli tilaa hengittää.


Kerrankin oli aikaa lukea kaikessa rauhassa lasten uidessa aamusta iltaan.Meren huuhtomia kiviä oli meditatiivista katsella.


Lapset rakastuivat silittelyä kerjääviin katukissoihin.
Oliivilehdot olivat häkellyttäviä.Ja maisemat henkeä salpaavia.

Kaikkialla oli juuri sitä rauhaa, jota kaipasin.


Kukkaloistoakin oli vielä nähtävillä vaikka Kreetalla vuodenaika oli kääntymässä syksyyn.


Juustoja, oliiveja....


... tuoreita mereneläviä sai nauttia yllinkyllin.
Meri, sininen, valkoinen, puhtaus, aurinko, rauha, vapaus....


Kiitos Kreetan Maleme, Hania ja Elafonissi, meille jäi hyvät muistot! Toivottavasti saamme vielä joskus nauttia vieraanvaraisuudestasi!


11 kommenttia:

 1. Aivan ihania kuvia ja mukava kuulla, että loma oli hyvin onnistunut ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Loma oli kyllä kaikinpuolin hyvä kokemus.

   Poista
  2. Kiitos! Mukava kun sain tarjota sinulle kuvamatkan :)

   Poista
 2. Kauniita kuvia. Kiitos matkakokemuksesta lämpöön.t.Heidi

  VastaaPoista
 3. Kiitos kauniista kuvista! Ihana katsoa talven viileydessä etelän maisemia :) En ole käynyt koskaan Kreetalla, kuvista päätellen näyttää mukavalta paikalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin kävin Kreetalla ja ylipäätään etelässä ihan ekaa kertaa: En ole koskaan kokenut olevani rantaloma tai aurinkoloma -ihminen vaan enemmän kulttuurikaupunkien vierailija, mutta Kreeta kyllä hurmasi: Matka tarjosi aurinkoa, kauniita rantoaj ja rakennuksia ja paljon paljon kulttuuria. Ja ruokain oli meidän nirsoille lapsille miellyttävän makuista.

   Poista
 4. Ihanaa, että lomanne oli onnistunut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, onnistunut loma ei aina ole itsestään selvyys. Oli kiva, että nyt jäi hyvät fiilikset, kun niin harvoin matkoille pääsemme.

   Poista
 5. Kiitos ihanista kuvista! Kaunista, rauhallista ja niin upean näköistä. Kreikka on kaunis paikka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja ole hyvä. Reissu oli kyllä rauhallinen ja levollinen. Lapsemmekin muistelevat matkaaämmöllä, sinne voisi joskus lähteä toisenkin kerran ja juuri näin turistiajan ulkopuolella. .

   Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!