lauantai 5. marraskuuta 2016

Pikkujoulut Husqvarnan toimesta


Mukava syysloma Kreetan auringon alla takana. Kasvot ovat nyt mukavasti päivettyneet ja vartalon iho merisuolasta pehmennyt. Suomeen palatessamme sain kaksi mukavaa yllätystä: lumipeitteen puutarhassamme ja suuren paketin Husqvarna Vikingiltä blogiyhteistyön tiimoilta. Tuntui kuin joulu olisi jo täällä.

Lapset auttoivat innokkaana paketin avauksessa. Paketin kuplamuovi aiheutti riemun kiljahduksia lapsissa ja sisältö minussa.


 Paketista löytyi kaikenlaista käsityötarviketta ja kaksi käsityökirjaa.Paketissa oli jos jonkinlaista ompeluneulaa. Jee!!! Nämä ovat nimittäin aika kalliita ostella. Tuossa Schmetzin pakkauksessa on 100 tavallista 80-koon ompeluneulaa. Nyt ei loput neulat tässä talossa kesken! Saan pitää aikamonta ompelunohajustuokiota ennen kuin tarvitsee käydä seuraavan kerran neulakaupoilla :).


Paketissa oli myös kaksi kirjaa. Erityisesti pidin tuosta ruotsalaisesta tilkkutyökirjasta: Se oli upea!!!! Tässä esimerkkinä pari sivua kirjasta.


Lisäksi pikkujoulupaketista löytyi hirmuinen määrä ompelu- ja konekirjonta lankoja, puolia, siimalankaa ja ompelukonehuovutustarvikesetti.


Lankasakset, mustia ja turkooseja vetoketjuja, kuitukangasta, mustaa satulavyötä, kanttinauhaa ja aaltoilevaa ripsinauhaa.


Pidin myös hyvin paljon tilkkutyön tikkausmallineista, joita paketista löytyi. Näillä tikkaan ehdottomasti seuraavan tilkkutyöni, jonka valmistukseen tuli taas intoa tuon ruotsalaisen tilkkutyökirjan lukemisen jälkeen.Miehellenikin löytyi pakkauksesta tuleva isänpäivälahja: tyylikäs kaasusytytin. Kyllä tällä passaa grilliä ja takaa sytytellä :).

Toivotan teille kaikille rauhaisaa joulun odotusta ja kynttilan loistetta pyhäinpäivänne! Minulla viikonloppu kuluu opintojen parissa. Yritän kuitenkin ehtiä opintojen lomassa käydä lasten kanssa kätevä- ja tekevämessuilla Lahden messukeskuksessa ja Kreetan kuvatkin olisi kiva ehtiä käsittelemään, jotta saisin niitä laitettua vaikka jakoon tänne blogiinkin päin.Viikon päästä aloitan perhetyön työssäoppimisen, jonka parissa vietänkin arkipäivät jouluun asti.
Voikaa hyvin!!!


5 kommenttia:

 1. Aivan mahtava paketti, olipa kiva pikkujoululahja! Kaikkea kivaa ja tarpeellista:)

  VastaaPoista
 2. Oletpa saanut mahtavan paketin! Kreetan kuvia jään mielenkiinnolla odottamaan. Josko näkyisi tuttuja maisemia. Olin 3kk Kreetalla viime vuosituhannen puolella. Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 3. Ihana pikkujoulupaketti ja varmasti vielä ihanampaa on se, mitä niistä syntyy käsissäsi! <3

  VastaaPoista
 4. Kiitos teillekin kommenteista! Tämä paketti tulikin tarpeeseen, sillä inspiraatiota tarvitaan aina ja mennyt lokakuu oli perheessämme erityisen raskas. Rakkaalta kaniltamme katkesi jalka ja sen kipsaus ja lukuisat lastoitukset ovat vieneet voimiani ja rahani. Tänään kani sai "terveen" paperit ja on aihetta iloon! Paketti tuli oikeaan saumaan, kun olin kovin surullinen ja uupunut pikku töpöhäntämme tilasta ja kaipasin jotain mukavaa yllätystä.

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!