lauantai 14. tammikuuta 2017

Villahuopalahjoituksia ja pientä projektin poikasta tuleville synttäreilleMinulla on nyt ollut useita ilonpäiviä. Opinnoissani alkanut valinnaisaine, ilmaisutaidot ja lasten luovan ilmaisun tukeminen, on saanut minut taas henkiin. Olen saanut oppia uutta, kokea hienoja elämyksiä yhdessä luokkatovereideni kanssa ja saanut alkaa suunnittelemaan nukketeatteria yhdessä kahden luokkatoverini kanssa. On aivan mahtavaa tehdä töitä yhdessä, kun usein puurtaa vain yksin.

Ilmaisutaidon projekteja varten otin taas yhteyttä lahtelaiseen Volar Plastic -tehtaaseen ja ilokseni sain sieltä vaikka minkälaista materiaalia tuleviin projekteihini. Olen super iloinen!!!


Työhuoneeni on nyt oikea ideakeidas. Kasasin sinne kaikkea materiaaliani ja ideoitani tulevia projekteja varten ja kutsuin opiskelukavereita meille ideoimaan. Hyrrr, kylläpä ajatus hyrrää....Myös Lahden Iskun tehtaanmyymälä antoi hyvin huokeeseen hintaan pakanloppuja (nuo rullat) projektejani varten. Joista innoissani tekaisin jo lapsen kanteletuntien aikana yhden pikkunarsissin kukkaismaailmaani :).Näissä kuvissa Volar Plasticin lahjoituksia: Upeaa laadukasta villahuopaa ja paksuja tekokuituhuopia. Kyllä näistä keksii vaikka ja mitä!


Tyttären kanssa pitikin heti vähän työstää lahjoituksista jotain. Hänellä on tulossa ensi viikonloppuna 7-vuotis Aloha Hawaji synttärit ja siitä ajatus sitten lähti.
 Neiti halusi työstää synttäreille surffilaudan :).


Leikkasimme Volarilta saamastamme paksusta tekokuituhuovasta surffilaudan, jonka tyttö koristeli pienin huopakukin.

 Myös Wili osallistui (kuten aina) innokkaana kädentaitotuokioon.Vielä muutama lehti ja lainelautta on valmis. Ajatuksena on kuvata kaikki synttärivieraat lainelautailemassa. Teen kankaista taustan, jota vasten kuva otetaan. Saapa nähdä miten onnistun.

Aloha!

2 kommenttia:

  1. Tuollainen värikäs ja materiaalia pursuava työhuone panee tosiaan ideat liikkeelle, odotettavissa kivoja töitä nähtäväksi. Tytärtäsi odottaa riemukkaat synttärit. Irmeli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Irmeli! Synttärivalmistelut onkin jo kovassa vauhdissa ja noita uusia lahjoistuskankaita pääseekin oikein paraatipaikalle synttäreillä :) .

      Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!