sunnuntai 8. huhtikuuta 2018

PetShop -leluille pieni tee-se-itse koti


Tässä postauksessa esittelen ekaluokkalaisen tyttäreni tee-se-itse PetShop-lelutalon, jonka hän työsti isoveljiensä puiseen Lego-palikoiden lajittelulaatikkoon, jonka olin käytöstä poistettuna laittamassa kierrätykseen.


Tyttö näki heti kallellaan olevassa laatikossa pienkerrostalon ja siitä se askarteluvimma sitten taas lähti....Kerrostalon eri huoneet saivat jokainen eri teeman asukkaidensa mukaan. Yhteen muutti hämähäkki, yhteen jääkarhu, yhteen pingviini ja yhteen kala.


PetSop lelut seurasivat kotinsa remonttia innolla, kuten tämäkin pieni hämähäkkilapsi ....


Ja niin talo tuli yhdessä iltapäivässä leikkikuntoon... tarvittiin vain piirrustuspaperia, tapettimalleja, värikyniä ja liimaa sekä mielikuvitusta.


Talossa järjestettiin heti hienot tupaantuliaisjuhlat, jonne kutsuttiin kaikki kaverit.


Mielikuvitusta teidänkin jokaisen kevätpäiviin!4 kommenttia:

 1. Pitääkin näyttää ehdottomasti meidän ekaluokkalaiselle petshop-fanille nämä kuvat. Kaikki petsi jutut kiinnostaa. Meillä taloja on askarreltu kenkälaatikoista. Tyhjistä vessa- ja talouspaperirullista on tehty putkiliukumäki.
  Ihanaa ja mielikuvituksellista uutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä petsit ei ole kiinnostanut aijemmin yhtään, mutta nyt niitä on muutamat hankittu, jotta koulussa pääsee välitunneilla kaverien kanssa yhteisiin leikkeihin mukaan.

   Poista
 2. Oi, miten suloinen ja just mun lemppari värinen petshoppejen koti! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä tästä tuli kanssa ihanan rosoisen suloinen, ei mikään muovinen vaahtokarkki.

   Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!