lauantai 27. elokuuta 2011

Kerttu-Kerholaiselle ja Reissu-Roopelle


Neulanhaltijan arkea tahdittavat  koulut ja kerhot: Pikkuväen vieminen, hakeminen, evästäminen ja  reissuilta kotiin odottaminen on paljon mukavampaa, kun joka syksy "suureen maailmaan" mukaan lähtee jotain uutta ja äidin valmistamaa. Tänä vuonna neulanhaltija valmisti pikkuväelle pöllökassin, jonka idea jäi pyörimään pääkoppaan kesäiseltä IdeaParkin vierailulta. Neulanhaltija bongasi saman tyylisen kassin yhdessä ihanassa pikkumyymälässä, mutta kassin hintalappussa komeillut hinta oli sillä hetkellä budjetille valitettavasti liian suuri. Niinpä eräänä iltana ompelukone surrutti neulanhaltijan käsittelyssä kerholaiselle ihkaoman pöllökassin kaapista löytyneistä jämäkankaista.



Samalla innolla tuunautuivat peruskerhotossutkin. Nips ja naps, satiininauharusetit tossujen päälle ja Voila`, tossut eivät kalpene enää edes juhlakenkien vierellä.



Tässä myös vinkkinä jokaiselle Reissu-Roopelle huippu-tarpeelliset kaulapussukat. Pussukkaan mahtuvat Reissu-Roopen nimilappu, vanhempien puhelin numerot ja kotiosoite. Nämä vetoketjusuulla varustetut matka-kaverit ovat reissanneet neulanhaltija lasten kaulassa niin huvipuistot kuin isot ostoskeskuksetkin. Pussukat valmistuivat neulanhaltijan käsittelyssä heti, kun yksi lapsista teki katoamistempun toissakesänä ensimmäisellä visiitillämme IdeaParkissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!