sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Kännypussukkasynttärit


Tänään meillä juhlittiin taas tyttösten käsityösynttäreitä. Sankarina oli Aada 8 v ja juhlien teemana oli valmistaa tyttösille kännypussukat farkuista. Tässä vähän kuvakollaasia eläväisistä synttäreistä. Ja onnittelut vielä suloiselle Aadalle!
Ihania laukkuja syntyi höpötyksen, kikatuksen ja sokerihumalan lomassa. Olipa taas mukava päivä opellakin! Kyllä tämä työ on kyllä nukketeatteriesitysten kanssa vertaansa vailla. <3 . Olen niin kiitollinen, että oivalsin nämä mahdollisuudet jakaa käsillä tekemisen ja muotoilun ilosanomaa. Ah!

Tänään paistoi myös aurinko ja puutarhamme oikein heräsi kukoistukseensa. Kaikkialla on niin kaunista, että meinaan ihan pakahtua!

Kesän tuoksua teille jokaiselle! Toivotaan, että pian alkava heinäkuu hellisi meitä auringonpaisteella vähän useammin kuin tässä kesäkuussa.

8 kommenttia:

 1. Näpsäkän näköisiä kännypussukoita ja kaikilla oman näköisiä, varmasti oli kivat synttärit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se vaan on aina niin palkitseva tunne kun lapset katsovat omia käsitöitään ylpeinä ja selittävät suut vaahdossa vanhemmilleen, että " minä tein tämän ihan itse ja sain ommellakin ompelukoneella!"

   Poista
 2. Kivat synttärit ja taitavat tytöt! Aurinkoisia päiviä sinullekin!
  -sirpa-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On mukavaa, kun lapset huomaavat, että joskus käsitöitä saa aikaiseksi nopeastikin (3 h), kun koulussa monista tekijöistä riippuen pikkukäsityötkin kestävät toisinaan useita kuukausiakin.

   Poista
 3. Uusi sana suomenkielessä: kännypussukkasynttärit! Koskahan sen löytää ristisanatehtävästä? Käsillätekemisen onni ihan näkyi kuvista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäs sanot opinnäytteeni nimestä Lahden muotoiluinstituutissa: sisustustyynykäsityötarvikepakkaus. Ah, mikä sana, jolle ei keksitty opettajan kanssa mitään lyhyempää vastinetta, joka olisi kuvannut työn aihetta.

   Poista
 4. Jaiks, kuinka hellyyttäviä pussukoita. Niistä näkee hienosti pikkutyttöjen ajatusmaailman läpi. Mistä olet hankkinut noi jänösakset? Vai onko ne sakset?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, design kertoo paljon pikkutyttöjen designista: Nimikirjaimia, Love -tekstejä, sydämiä ja lemmikkieläimiä :). Hellyyttävää! Sakset olen saanut Tukholman BlåGungan -sisutusliikkeestä. Ne on ihanat!!!! http://www.blagungan.se/sv/

   Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!