maanantai 10. huhtikuuta 2017

Kuningas ja norsu -nukketeatterin valmisteluja


Pääsiäiskoristeita hakiessani löysin vuosia sitten Tiimarin loppuunmyynnistä hankkimiani muna-aihioita. No, siitä se ajatus taas lähti lentoon... ja pian huomasin työstäväni uutta mini-teatteria.Samaan syssyyn kirpparilta löytyi rekvisiittaa, joten niin sitä mentiin mielikuvituksen maailmaan ja vauhdilla...


Ajatuksissa alkoi pyöriä vanha tarina viisaasta kuninkaasta, norsusta ja kinastelevista palvelijoista. Tämä tarina voisi kenteis päästä myös mukaan seuraavaan (ja viimeiseen!!!) lapsi- ja perhetyön opintojen tutkintotilaisuuteeni.
Tässä hahmojen päät maalattuina ja kuivumassa juuri vaihdetuissa mullissa :).Kädet hahmoille väänsin rautalangan jämistä ja hihat ompelin huopakangas suikaleista. Kämmeneet virkkasin renkuloiksi.


Vartalot työstin pahviputkesta ja vaatteet hahmoille työstin sametiikangasjämistäni.Norsu sai torahampaat gernit-massasta.


Vielä puuttuu vähän kasvoja ja linnan juhlasalin koristelua, siinäpä mukavaa puuhaa pääsiäiseksi.


Tämän postauksen myötä toivotankin teille kaikille mukavaa pääsiäisen aikaa ja iloa kevääseenne!


2 kommenttia:

  1. En tunne tarinaa,mutta sen henkilöt on toteutettu hyvällä mielikuvituksella ja käyttäen mitä erilaisempia materiaaleja taitavasti. Ei ihme, että meidän askartelijoiden ja näpertäjien varastot pursuavat kaikenlaista, aina voi olla tarvetta. Aurinkoista pääsiäistä, Irmeli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa pääsisäistä myös sinulle, Irmeli! juri tänään huokailin kun olin vienyt kirparille lahjoituksena ison pussin muovielämiä (joukossa monta norsua) joita olisin voinut hyödyntää tämän Kuningas ja norsu -tarinan käsittelyssä lasten kanssa. Mitään ei saisi hävittää pois, mutta pakko noita kaappeja on välillä tyhjentää ja materiaalimäärää harventaa.

      Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!