torstai 15. elokuuta 2013

Käsityöhuoneeni on valmis!


Nyt se on sitten valmis! Ikioma työhuoneeni, käsityöhuoneeni, ateljeeni, tuleva käsityöluokkani sekä yrityshautomoni odottaa nyt vain lennokkaita ideoitani ja ilottelua kädentaitojen maailmassa. Olen niin suunnattoman onnellinen! 

Kiitos jokaikiselle projektiani auttaneelle, niin teille ahkerille ja puuhakkaille käsipareille kuin ideoita antaneille kommentaattoreillekin! Yksin en olisi moiseen pystynyt. 

Kuvista puuttuva kangasvarastoni sijaitsee nykyään autotallissamme, joka on lämmin & siisti tila, jonne automme ei ole koskaan kuuden polkupyörän takia mahtunut.... Osa kankaista jatkaa myös elämäänsä ystävieni kangasvarastoissa ; ). Autotallista löytyy myös suuri osa näytemappejani ja kaikki huovutusmateriaalini aina näytteitä, lestejä, villoja ja hattutukkeja myöten.Huoneesta löytyy suuri määrä tuunattuja kalusteita, sitä jos tota käsityötarviketta sekä ohjekirjaa ja yksi korkeussäädettäväpöytä, josta selkäni on erityisen iloinen. Työskentelytilaa löytyy puuhasta riippuen 5 - 10 harrastajalle. Mies halusi tilaan häälahjaksi saamamme stereot, jonka kaijuttimet tuunasin pinkillä sydänteippirullalla. Kattoon jätettiin nyrkkeilysäkin koukku: pöydät vain sivuun ja hartiat auki säkkiä mäskien ja musaa kuunnellen ; ).Antennijohtokin taipui onnellisissa käsissä sydämen muotoon...

Pikkutarvikkeet toimivat ideoiden siipinä... Mitä kaikkea näistä keksisikään niin pienten kuin isojenkin tekijöiden iloksi....Nyt vain puurtamaan yrityskurssin pariin ja ehkäpä mekin tapaamme vielä tässä kotoisassa pikku käsityöluokassani.... Nyt pitäsi vain keksiä yritykselle nimi. Ideoita nimelle on runsaasti -pitäisi löytää pikkuhiljaa niistä paras ja tulevaa toimintaani kuvaavin.


26 kommenttia:

 1. Olen iloinen puolestasi ja työhuoneestasi tuli hieno! Tuo säädettävä pöytä on kiva, pitäisi itsekin hankkia.

  VastaaPoista
 2. Onnea hienolle työhuoneellesi!

  VastaaPoista
 3. Kyllä on hieno, olis se kiva kun olis tuollainen iso pöytä aina valmiina, kun haluaa ommella, olet onnistunut täydellisesti !

  VastaaPoista
 4. Ihana, kaunis, mieletön juttu. Olen kade!

  VastaaPoista
 5. Onpa ihana käsityötila! Saispas joskus itsekin tämmöisen. :) Antoisia käsityöhetkiä!

  VastaaPoista
 6. Onnea uudesta hienosta työtilasta! Antoisia käsityöhetkiä! =)

  VastaaPoista
 7. Onnea uudelle työhuoneellesi! Ihanan inspiroivan ja rentouttavankin näköinen tila. Luovia työhetkiä ja mielelläni tulisin joskus itsekin kurssille!

  VastaaPoista
 8. Oi, kun ihnaa, että unelmat toteutuu:) Hauskaa, mutta ensimmäiseksi tulen soveltamaan tuota antenni-ideaasi:)! T. Sirpa Ylöjärveltä

  VastaaPoista
 9. Kiitos teille kaikille kommentoijille sekä täällä blogissa, että Facebookissa! On ilo olla virtuaalinen ystävä niin monen kanssa! Toivottavasti mahdollisimman moni teistää pääsee tulevaisuudessa myös työhuoneeseeni vierailulle tai jopa kurssilaisekseni, jolloin voin ottaa teitä kaulasta kiinni ja kiittää siitä, että olette kommenteillanne kantaneet minua ja iloinneet kanssani. Nostan virtaalisen raparperimehumaljan jokaiselle teille ja tulevaisuudelleni työhuoneessani!

  VastaaPoista
 10. Aivan ihana paikka! Ja blogissasi on paljon kaikkea muutakin mielenkiintoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! Tervetuloa seurailemaan Neulanhaltijan tekemisiä : )

   Poista
 11. Kauniin valkoisen, tilavan huoneen olet saanut projektejasi varten. Onnea! Syntyköön huoneessa paljon häkellyttävän kauniita käsitöitä!

  VastaaPoista
 12. Kiva tuo lämpimän tilan iso pöytä. Mistä saa vyyhdinpuita huomasin sulla sellaisen. Unelmat koostuvat monista pienistä teoista.

  VastaaPoista
 13. Iso pöytä on kyllä mukava juttu! Tarkoitus on pitää tilassa kursseja 5-10 hlö:lle, joten isoa pöytää todella tarvitaan : ). Vyyhdinpuut ovat Toikan. Olen saanut ne mummoltani lahjaksi. Niitä saa tilattua täältä: http://toika.fi/toikatori/index.php?cPath=41&osCsid=7a5fdf5f289acbea134494228cff2f31

  VastaaPoista
 14. Ihana ja houkuttelevan näköinen "kässyluokka" sinulla on.
  Olisipa kouluillakin tämännäköiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivottavasti oppilaat löytävät kässyluokkani! Juuri nyt tässä suunnittelen markkinointia ja mainostusta : ).

   Poista
 15. Onnea ja menestystä tähän juttuun Satu! Huoneesta tuli hieno. Ainakin on hyvät puitteet ja lähtökohdat toteuttaa yrittäjyyttä.

  VastaaPoista
 16. Ihana huone! Saisinpa tälläisen itsellenikin. Upea.

  VastaaPoista
 17. Tää on aivan ihana. Tonne ois ihana astua sisään ja alkaa väkertää pöydän äärellä kaikenlaista. Ja kahvikuppi mukaan kans <3

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!