sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Keijuvauvoja


Olin tänään viettämässä yhteisvastuun hengessä taidesunnuntaita Ristinkirkolla. Väkeä oli liikkeellä aika niukanlisesti, mutta myin kuitenkin aika hyvin - Vaatimattomia sitruuna-sydän keksejä.  Käsityöni eivät käyneet kaupaksi, koska  monet potentiaaliset asiakkaat eivät olleet osanneet varautua muotoilumyyjäsiin. Rahaa ei ollut tarpeeksi ja lähin pankkiautomaatti oli todella kaukana. Rahattomuus oli tuttu tunne -  pöydän molemmin puolin  ; ).  Tapasin kuitenkin roppakauplla mukavia innostavia sekä innostuneita ihmisiä ja sain jaettua lukuisan määrän käyntikortteja. Päivä oli kaiken kaikkiaan onnistunut! Kiitos ihanillle myyjäkolleegoille ja herttaisille asiakkaille!!! Toivottavasti tavataan teidän monen kanssa vielä toisetekin!

Keiju-teatterini on lisääntynyt jonkin aikaa sitten uudella rekvisiitalla: marjakeiju-vauvoilla, jotka syntyvät keväänkorvalla kotiloistaan keijupuiden sisältä.


Keijuvauvojen päät ja kädet muovailin Fimo Soft massasta ja vartalot ompelin ja kirjoin ompelukoneella.

Keijuvauvojen syntyessä kuuluu pieni hento kilkatus. Keijukellon löysin kirpparilta. Värjäsin sen Dylonin värinapeilla violetiksi.

Ja niin kevät saapui työhuoneelleni mustiikka- lakka-, metsämansikka- ja vadelmakeijun kera... Keijuteatterinikin on enää muutamaa pikkujuttua vaille valmis. Jes!


Mukavaa helmikuuta kaikille lukijoille ja satunnaisille vierailijoille! 


8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Myös oma jälkikasvuni on keijuvauvoista vallan innoissaan.

   Poista
 2. Sä oot kyllä ihan mega-taitava ja extra-tuottelijas ihminen!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitavuudesta en tiedä, mutta yritän paljon ja ideoita pulppuaa ihan vimmatusti. Olen tavannut kyllä elämäni aikana satoja minua paljon taitavampia käsityöihmisiä. On hienoa aina nähdä kuinka specifiä taitoa ihmisiltä löytyy ja kuinka monet saavat onnensa kädentaidoista.

   Poista
 3. Huikeita juttuja taas! Asuisitpa lähempänä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedätkö, et ole ainut joka blogini lukijoista asuu liian kaukana. Harmi! olisi niin ihanaa järjestää tapahtumia teille ihan kaikille!

   Poista
 4. Ihanan suloisia keijuvauvoja. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän parhaani, mutta sinun itsesi upeaan pikkutarkkuuteen en yllä vaikka päälläni seisoisin. Käykääpä muutkin kurkkaamassa Mirjan blogia http://happylittlemuffin.blogspot.fi/ . Vetää sanattomaksi!

   Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!