lauantai 26. syyskuuta 2015

Vielä muutama otos kirjalaukuista

Kaikki kaksikymmentäneljä kirjalaukkua ovat nyt valmiina. Huomenna olen lähdössä viemään ensimmäistä lastia myyjäistuotteita ystäväni luo Vantaalle ensi viikonlopun Tikkurilan maalaismarkkinoita varten. Näistä laukuista tuli niin herkullisia, että ihan sydäntä raastaa laittaa niitä myyntiin. Mutta mitäpä minä noin monella laukulla tekisin. Rahaa sensijaan tarvitsen. Opiskelijan lompakko kun ei ole kovin runsas.

Tässä vielä muutamia kuvia laukuista. Niistä kaikki ovat uniikkeja ja keskenään erilaisia. Ne ovat suomalaista kierrätyskäsityötä parhaimmillaan. Tyylikkäitä, hauskoja ja toimivia. Niin, ne ovat ihan oikeita laukkuja, eivätkä mitään jonninjoutavia askartelutekeleitä, Jos asut Helsingin seudulla tulethan maalaismarkkinoille niitä hypistelemään ja muutoinkin minua moikkaamaan. Paikkani on suoraan Tokmannin edessä.
 
Tällainen satsi tungettiin auton takakonttiin. Kirjalaukkuja, kirjataimia, kirjanmerkkejä, tallukoita, adoptoitavia pehmoja, tilkkutäkkejä ja paljon paljon muuta... Vähänkö jännittää.... Toivottavasti säät suosivat, koska tapahtuma on ulkona. Laitan tänne tarkemman tiedon paikastani heti kun sen tiedon saan itsekin.

Ja vielä lisämuistutuksena: Ensi viikolla 1.10. Neulanhaltijan työhuoneen SYYSMETSÄ/ Metsäretki -nukketeatterikiertue on Launeen kirjastossa klo 10, 10.30 ja klo 18. ja 18.30. Tervetuloa!!! Ensiviikolla alkaa myös EFEKTI-lastenkulttuurikiertueeni, jossa kierrän Nukketeatterikiertueella tarjoten kulttuuria Lahden ja Lahden ympäristökuntien päiväkoteihin ja kouluihin. Leipäni on siis hyvin pieninä paloina maailmalla. Mutta onneksi nämä palat ovat minulle todella maukkaita :).

 

Mukavaa ja puuhakasta syksyä teille kaikille!
10 kommenttia:

 1. Hienoja ja kauniita kirjalaukkuja.
  Antoisaa ja mukavaa maalaismarkkinapäivää, toivottavasti kirjalaukkuja ja muutakin menee hyvin kaupaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Omasta mielestänikin nämä ovat onnistuneita. Toivottavasti sää suosisi ja asiakkaat osaisivat olla jo joulumielellä liikenteessä. Nämä olisivat mitä mainioimpia joululahjoja. Sisälle voi sujauttaa pikkuyllätyksen tai vaikka lahjakortin kulttuuririentoihin. Itse varasin liput Lahden kaupunginteatteri Myrskyluodon Maija -esitykseen ja sinne otan varmasti yhden kirjalaukun rahapussille ja lukuisille nenäliinoille.

   Poista
 2. Ihania kirjalaukkuja. Kyllä noiden pitäisi mennä hyvin kaupaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon parasta, että nämä herättäisivät markkinoilla mielenkiintoa, mutta katsotaan kuinka tiukalla rahakukkaroiden nyörit ovat asiakkailla. Toivottavasti nämä innostaisivat myös turisteja, sillä nämä ovat 100% suomalaista kierrätysdesignia ja käsityötä. Näillä tuettaisiin hienosti yhden käsityöläisen taloutta.

   Poista
 3. Komppaan edellisiä: aivan ihania kirjalaukkuja!

  VastaaPoista
 4. Ihania laukkuja! Toivottavasti löytävät ostajat.

  VastaaPoista
 5. sivuiltasi lòytyy taas niin mukavia tòità. Kirjalaukku on kiva idea, minà laittaisin sellaiseen vanhoja kirjeità ja
  kortteja, joita haluan sààstàà. Ja tuo kàsinukke-idea tàytyy taas vetàà esiin. tyòn iloa, Irmeli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Irmeli. Ja aivan totta kirjalaukku soveltuu myös kaikenlaisten aarteiden säilytykseen.

   Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!