perjantai 6. marraskuuta 2015

Räts ja muutama ommel


Pitkästä aikaa on taas blogiyhteistyönä saamani Husqvarnan Opal 650 surissut tässäkin talossa.

(Tällä postauksella on muuten ihan oma tahto. Vaikka kuinka talletan postauksen kuvat samaan riviin ja tekstit alkamaan sivun reunasta, ne siirtyvät julkaisun jälkeen aina vinksin vonksin. Pah!)



Eilen kuului "Räts!" Minun lempparikotivaatteeni, NoaNoan hamonen, repesi vetoketjunsa juuresta kunnon repeämän. Voi plöräys! 


Koska hamonen oli helmastaan niin ihana, en millään raaskinut nakata sitä rievuksi. Tästä oli siis tuunattava jotain.




Onneksi perheessämme on yksi pikkutyttö, jolle sain taikoa kovia kokeneesta hameesta muutaman minuutin työllä juhlahamosen hänen tämän illan kantelekonserttiinsa.





Olipa terapeuttista ommella pitkästä aikaa! 





Leikatusta hamosen yläreunasta tein vielä harsinpistojen ja muutaman käsinompelupiston avulla ruusukkeen hameen vyötärölle. 






Tälläinen hamonen siitä sitten meidän vauhdikkaalle pikku-kantelettarelle työstyi. 




Päähän neiti laittoi pesukoneen värinimuliinoista ompelemani hiuskukkasen ja jalkaan pääsivät kolmella eurolla Parkanon kirpputorilta löydetyt nahkaiset "korkokengät". Niillä on hyvä sitten koputella illalla kantelepolskan tahtiin.





Ja tähän lopuksi vielä toivotan Oikein mukavaa isänpäivää jokaiselle isälle tulevana sunnuntaina! Meillä isin paketista löytyy supertyylikäs puinen valoyllätys pihalle ja kaksi upeaa KOP-pankin pellavaista suurta kylpypyyhettä. Pyyhkeet löytyivät lähes ilmaiseksi uuden karheina Pelastusarmeijan kirpputorilta.



Rentouttavaa viikonloppua kaikille!





4 kommenttia:

  1. Ihana hame! Ja wau kuinka kekseliästä tuo imuliinojen käyttö :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Olen täällä blogissa joskus vuosia sitten ideoinut läjäpäin hiuskukkia imuliinoista. Niissä on hienoja murrettuja värisävyjä.

      Poista
  2. Ihanat, sekä tyttö että hame! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on :). Tyttäremme ei itseasiassa juurikaan perusta rimpsuista ja röyhelöistä, mutta tämä hame oli hänelle todella mieluinen. Harmaa väri ei ilmeisesti tehnyt siitä hänen mielestään liian äitelää. Jos olisi ollut vaaleanpunainen tai valkoisin pitsein koristeltu, olisi jäänyt kyllä hänellä käyttämättä. Neidillä on hyvin klassikkovaatemaku. Prinsessajutut eivät häntä innosta lainkaan.

      Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!