maanantai 26. lokakuuta 2015

Ruokia Littlest Pet Shop -hahmoilleOlen ollut sairaana lähes koko syysloman ja sairastelukierre jatkuu nyt koko perheessämme. Joka ikinen päivä on joku kuumeessa, kurkkukivussa, yskässä tai muuten vain täysin voimaton.  Jotta elämä ei menisi pelkäksi lasten keskinäiseksi nahisteluksi tai virtuaalipelien pelaamiseksi, käytimme muutaman tunnin leikkiruokien askarteluihin ja kesän valokuvien liimailuun lasten albumeihin. Tässä kuvagalleriaa tekemistämme pikkueläinten leikkiherkuista.
Tälläisiä pikkuriikkisiä juttuja tällä erää. Näitä pikkuherkkuja tulen valmistamaan pikkutyttöjen kanssa tulevana viikonloppunakin minulta tilatuilla Littlest Pet Shop -syntymäpäiväkekkereillä. Muovailu on kivaa puuhaa, jota jaksaa vähän väsyneenäkin puuhata lasten kanssa :) . Massoina käytimme SoftClay -massaa ja Fimo -massaa.


Pysykäähän te terveinä!

6 kommenttia:

 1. Ihania herkkuja!!! Kiva kun petsit saa ruokaa. Tuo kilppari on ihana, olen toivonut sitä. T: Kiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle Petshoppien lainasta, Kiia! L osti tuon kilpparin itselleen omilla kolikoillaan. Toivoo joululahjaksi kilpparivauvalle isiä ja äitiä. Muita toiveita ei sitten olekaan. Ihanan vaatimaton lapsi :) .

   Poista
 2. Voi nämä täytyy näyttää meidän tytöille, pet shop villitys on nyt ihan kuumimmillaan, vasta tänä syksynä ovat "oppineet"leikkimään niillä. Mekin on käytetty tuota soft clayta askarteluun, tosi kiva materiaali!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän oma 5v tytär leikkii lähinnä vain pehmoeläimillä ja pojat Legoilla ja Playmobileilla. Näille kaikille olemme tehneet myös läjäpäin leikkiruokia ja -herkkuja. Sisareni tyttö 5v taasen fanittaa näitä PetShoppeja ja saimmekin käyttää tässä hänen lelujaan malleina. SoftClay on kyllä ihana materiaali lapsille työstää.

   Poista
 3. Pikaista paranemista teidän koko perheelle!
  Herkullisen näköisiä ruokia Petshopeille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ollaan oltu Todella sairaita. Tänään on eka päivä puoleentoista viikkoon kun koko perhe on jaloillaan ja siirtymässä omiin arkipuuhiinsa. Oli flunssaa, voimattomuutta, päänsärkyä, silmätulehdusta, järkyttävää yskää, kuumeilua, korvakipuihin, kurkkukipua, suutulehdusta jne. Vieläkin voimat vajaavaiset, mutta valoa jo tunnelin päässä. Huh!

   Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!