maanantai 10. helmikuuta 2014

Ystävänpäiväksi


Tällä viikolla on monta kivaa asiaa tiedossa. Pääsen taas tutustumaan peruskoulun koulumaailmaan opettajan ominaisuudessa, keskiviikkona saan innostaa Launeen kirjastossa asiakkaita kirjatuunausten loputtomaan maailmaan, loppuviikosta on penkkarit ja vanhojen tanssiaiset. Huisketta siis. Ja aloitin vielä kevään kunniaksi kaappien tyhjennyksenkin ja myyn meille turhaa pois tämän viikon ajan Lanttilan kirpputorilla.

Launeen kirjaston työpajaa varten minua pyydettiin tuunaamaan kirjanäytteitä ystävänpäivän hengessä. Tein muutamia origamirasioita, koreja ja kortteja kirjojen sivuista. Kirjoista tuunasin rasioita ja muutama postaus sitten esiteltyjä laukkuja jne.  
Tämän postauksen myötä toivotankin kaikille jo ennakkoon OIKEIN MUKAVAA YSTÄVÄNPÄIVÄÄ!


4 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihan työntäyteiseltä. Samoin sinulle, Hyvää Ystävänpäivää :)

  VastaaPoista
 2. Voih, rakastan työtä ja sitä kun saan olla ihmisten kanssa. Yksin puurtaminene on välillä todella syvältä. Nämä opetuskeikat antavat elämään virtaa ja uskoa kummasti - minuakin tarvitaan : ). Mukavaa ystävänpäivää, Ekotintti-bloggarillekin!

  VastaaPoista
 3. Hieno juttu lauantain etlarissa!

  Terveisin AnjaK Vääksystä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Latan jutusta otteita tänne blogiinkin ensi viikolla. Se oli oikein mukavasti kirjoittettu juttu minun omasta "huvipuistostani"!

   Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!