maanantai 13. lokakuuta 2014

KastelahjapeittoSain eilen kolmannen kerran elämässäni kummitädin arvon. 

Kastetta juhlittiin pientä tyttövauvaa ihmetellen ja ihastellen, herkkuja syöden ja lopulta vielä koko juhlaväki pääsi saunomaan ja uimaan. Hulppeat puitteet kastejuhlille tarjosi Siikaniemen kurssikeskus. Kiitos kummityttöni perheelle voimaannuttavasta illasta mukavassa seurassanne!

Kastelahjaksi tein .. yllätys yllätys... tilkkutäkin. Kankaat täkkiin valikoitui tyttäreni valitseman kastekortin värien mukaan. Eli joskus näinkin päin, ensin kortti, sitten sen sävyihin sopiva lahja : ).Täkki valmistui ahkeralla ompelulla kahden päivän ja illan aikana.Aika iloinen karkkipeittohan siitä sitten tuli, mutta mitäpä muuta sitä pienen tytön elämään toivoisi kuin makoisia ja iloisia lapsuuspäiviä, jota kantavat mielikuvituksen rikkaat siivet ja korkeimman varjelus.Hempeät terveiset kaikille!4 kommenttia:

  1. Oi, tulipas kaunis peitto! Itselläkin olisi tiedossa kummitytön ristiäiset vaan enpä taida saada aikaiseksi mitään noin söpöä!

    VastaaPoista
  2. Oi, mikä ihana muisto kummitytölle jää peitosta! Susta vauva sai ihanan kummin <3

    VastaaPoista
  3. Kiitos kaikille kommetoijille täällä blogissa, Neulanhaltijan facebook-sivuilla ja kasvotusten. On hienoa nähdä ja kuulla, että tilkkutyöt ihastuttavat yhä ihmisiä. Suosittelenkin kokeilemaan tekniikkaa ihan itsekin. Se on ihan huippukivaa ja palkitsevaa!

    VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!