sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Pikapipoja


Vietettiin perjantaina tyttären kanssa kotipäivää. Siivottiin koti, ihmeteltiin kevään edistymistä puutarhassamme ja ompelimme jämäkankaista kaksi ohutta kevätpipoa. Pipon valmistus kesti leikauksineen ompeluineen 15 min. Pieni vaiva siis näin kivasta kevätasun piristyksestä.Ihana kevät, olet tervetullut!

8 kommenttia:

 1. Hieno pipo, söpö malli, ihana kevät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Pipo oli todellinen pikatyö, johon innostuin kun siivosin kevätsiivousta kangastilkkukaappiini. Kevät on kyllä ihanaa aikaa, kun ainakin minuun iskee silloin poikkeuksellinen siivousvillitys ja kodin nurkkien puhdistuessa puhdistuu myös mieli. Omalla terassillakin ehdittiin jo siivouksen lomassa päiväkahvit juoda.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Niin, kevät on lupaus kesästä ja pipon rusetti on lupaus tulevien kesämekkojen ruseteista.

   Poista
 3. Ihanat pipot! Miten teit tuon rusetin? Itse olen tehnyt joskus sellaisen, joka pitää solmia, muttei se pysynyt koskaan nätisti. Onko tuo "kiinteä" malli?

  Ja voi ihanuus, miten pitkällä kevät siellä on! Meillä ei maata näy kuin sepelillä.

  T.Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näiden pipojen rusetti on tosiaan tuollainen kiinteä malli, joka on taiteltu putkiloksi ommellusta trikookaitaleesta. Kokeilin ekaan protoon myös solmittavaa mallia, mutta se oli tosi raskaan oloinen. Näin oli parempi. Pipot ovat ihan omaa kaavoitustani. Tein pojillekin läjän mustia trikoopipoja, mutta ne jätin kuvaamatta tänne.

   Poista
 4. Ihanat pipot, malli ja kevät! :)

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!