lauantai 25. huhtikuuta 2015

Frozen -käsinukkesynttärit


Tänään työhuoneellani viettiin satumaista Frozen -synttärijuhlaa. Tomera 7- vuotias sankari oli itse suunnitellut juhliensa teeman ja antanut minulle selkeät ideaohjeet synttäriensä kädentaito-ohjaukseen. Näillä juhlilla tehtiin kymmenen eskarilaisen kanssa Frozen -tikkunukkeja: Elsoja ja Annoja.






Jokainen tyttönen sai valmistaa omille nukeilleen Soft Clay massoista kädet ja piirtää tusseilla prinsessoidensa kasvot, ommella ihan oikealla ompelukoneella nukeille vaatteet ja asusteet sekä koristella asut haluamaallaan tavalla pitsein, helmin, paljetein ja kultanyörein. Puuhaa riitti hienosti kahdeksi ja puoleksitunniksi.






Ja tottahan juhlilla myös kädentaitojen ohella herkuteltiin, availtiin ja ihasteltiin lahjoja sekä laulettiin enkelkuoron äänin, ah niin ihania, Frozen -lauluja.





 























Tyttöjen taitavissa käsissä syntyi äärettömän herttaisia ja hurmaavan hellyyttäviä persoonallisia Annoja ja Elsoja. Eikö vain?

Kiitos mukavasta päivästä teille kaikille söpöliineille! Ja onnea vielä kertaalleen ihanalle synttärisankarille! Sinusta tulee varmasti isona käsityön ope :) !



2 kommenttia:

  1. Ihana idea viettää lasten kanssa touhukasta syntymäpäivää. Ja nukeista tuli vielä tosi hienoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä itsekin sitä aina hykertelee onnellisena, kun touhukkaat lapset keskittyvät luomaan omin käsin kauniita itselleen mieluisia asioita. Nukeista tuli todellakin hienoja ja toivonkin nyt, että niillä näyttellään lukuisia näytelmiä lasten lähipiireille.

      Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!