keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Suunnitelmia Frozen-käsinukkesynttäreille


Vaikka pääsiäinen on jo ohi, minä maalasin tänään munia. Munia, joista tulee seuraaville kässäilysynttäreille käsinukkejen päitä. Nämä synttärit tilasi minulta ihastuttava pikku-käsityönopettaja/käsityötaiteilija, Aada -eskarilainen, jolla oli selvät sävelet mitä hänen tulevilla synttäreillään tehdään. Joten tässäpä nyt kokeilujani Aadan suunnitelmien pohjalta.


Synttärien teemana oli pikkutyttöjä hurmaava Disneyn elokuva, Frozen.

Aada oli suunnitellut teemaan liittyen tikku-käsinukkeja, joista hänellä oli luonnoksia paperilapuilla. Näille tikkunukeille minä siis tänään maalasin päitä, että maali ei sotkisi synttäreillä pikkuvieraiden leninkejä. Ideoin myös tänään Aadan luonnostelun pohjalta nukeille vaatetusta.

Synttäreillä eskarilaiset tytöt pääsevät leikkimään vaatesuunnittelijoita, muotoilijoita, ompelijoita ja loppuhuipennukseksi vielä nukketeatteritaitelijoita. Ihanat juhlat siis tiedossa!Nukkejen vaatekankaita löysin varastoistani ja Pelastusarmeijan kirpparilta. Myös hiuksina toimiva rooliasuperuukki oli Pelastusarmeijan kirpparilta. Vielä jostain pitäisi löytää toinen peruukki, joka olisi oranssinpi ja tummansinistä + mustaa satiinia toisen Frozen-tytön pukuun.
Toinen tyttönen kun jäi vielä ihan ilman hiuksia ja pukukin on vähän väärän värinen... Mutta kai ne prinsessatkin välillä vaihtoivat vaatteita, eikö ;) ?


Nukkejentikuiksi Aada oli ajatellut vahvoja grillitikkuja, mutta minä löysin Markkinasirkuksesta tikuiksi vielä tukevampia (=paremmin lasten leikkejä kestäviä) kiinalaisia syömäpuikkoja.Eli tälläistä pikkupuuhastelua tällä erää. Saas nähdä miten tytöt teemaa viikon päästä työstävät. Huomenna on ensi esitykseni Kirjastoretkellä -pöytänukketeatteristani Mukkulan kirjastossa. Jännää nähdä miten yleisö esityksen ottaa vastaan. Huomisen jälkeen sitäkin esitystä saa siis tilata. Teen siitä huomenna mainokset tuonne Neulanhaltijantyöhuoneen omille sivuille. Hinta esityksellä on sama kuin aijemilla esityksilläni.

Nyt päivät ovatkin sujahtaneet suloisesti Kevät -pöytänukkeesityksen kimpussa. Kiertue on ollut ilokseni todella suosittu ja pidetty. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!