lauantai 9. toukokuuta 2015

Tuunattu keppari


Viime postauksesta on vierähtänyt tovi. Olen saanut viime viikot ilokseni tehdä palkallista työtä nukketeatterieni ja luokanopettajan sijaisuuksien kera, joten bloggaamiselle ei ole jäänyt aikaa. Mikä ilo onkaan kun kalenteri on välillä ääriää myöten täynnä työtä.
Käsillä tekeminenkin on jäänyt työn, perheen yhteisten metsä - ja kulttuuriretkien ja puutarhatöiden jalkoihin, mutta jotain sentään olemme saaneet aikaan käsityörintamallakin. Tuunasimme nimittäin HuhtaDesignin keppihevosen, jonka tyttäreni osti Lahden KivaKombosta. Todella mukava lahjaidea muuten vaikka lasten kaverisynttäreille!


Siispä tuunaustuumasta toimeen...


Tytär ilmoitti itse heti kättelyssä, että tästä tulee sitten tunnultaan pehmeä ihan oikea poni eikä mikään satumetsän kirjavaksi maalattu taikaheppa.


Materiaaliksi neiti valitsi vaaleanruskean fleesen. Kiitos Johanna P:lle fleese-lahjoituksesta!Lopuksi vielä silmät ja suitset sekä masu täyteen heinää. Ja niin ponista tuli tyttären mukaan TÄYDELLINEN!
Tyttären poninaskareiden aikaan minäkin sain vähän askarrella. Leikkelin kaikki työhuoneeni pienet huopasälät kukiksi. Tarkoituksenani on järjestää ilmojen lämmettyä (nyt on tosi kylmä ja sateinen kausi) tyttären kavereille kepparien puutarhakutsut, joissa voi sitten vaikka askarrella huopakukista omiin hiuksiin tai kepparin harjaan hiuskoristeita.

Mutta meidän Emilia-poni pääsi jo tänään kirmaamaan kesälaitumille, Ji-Haa....


Mukavaa ja rauhaisaa tulevaa äitienpäivää kaikille äideille!

2 kommenttia:

 1. Oi, miten ihana! Oikein sydän hypähti ilosta, kun sai nähdä, että lapsesi oli oivaltanut juuri sen, mitä ajoin takaa keppihevosta suunnitellessani. Keppihevonen on juurikin tarkoitettu pohja-aihioksi, josta lapsi voi askarrella haluamansa keppihevosen. Fleecen käyttö on hieno idea, pointsit siitä.
  Terveisin, Mari Huhtala / Huhtadesign

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, Mari! Keppari on omistajalleen todella rakas. Minusta tämä oli todella nerokas aihio:siro ja helposti muokattava. Kiitos aihion designerille!

   Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!