torstai 14. toukokuuta 2015

Peli-synttärit


Meillä vietettiin tänään esikoisemme 11-vuotissynttäreitä. Synttärijuhlien teemana oli pelit ja pelaaminen. Ja niin pelejä sitten pelattiinkin 11 pelaajan kera oikein urakalla niin pelikoneilla sisällä kuin sadetauoilla pihallakin - jopa katollamme.  


Kerrankin äiti ja isä antoivat pelata, pelata, pelata.... Mikä onnen päivä!
 Unohtamatta herkuttelua ja sokerihumalaa... Herkut oli muuten leiponut itse synttärisankari! Ja huikeista huikeinta... myös katoilla sai käydä ihan luvan kanssa :).


Kivat oli juhlat. Osa vieraista viihtyi lähes 7 tuntia :)! Kiitos juhlijoille ja pelikavereille lahjoista ja upeasta seurastanne! Olette ihania!!!!!Nyt on hyvä nukahtaa onnellisena uuden Lego-lampun valossa, jonka minä rakensin sankarin pikkuveljen kanssa synttärilahjaksi rakkaalle sankarillemme.

2 kommenttia:

  1. Kerran jo pistin tänne kommentin, mutta se ei näköjään tullut perille. Mutta se juttu oli, että aivan mahtava synttäri-idea tuon ikäiselle. Ja tuo legovalaisin on ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, pojat oli ihan ilostapiukeina kun saivat vuoroin pelata sisällä ja riekkua ulkona. Ja Lego-valaisin oli saajalleen todella mieluinen. Meillä on yleensä sellainen periaate, että koska vanhemmat järjestävät juhlat puitteineen ja tarjoamisinen, on lapsen saama konkreettinen lahjapaketti rahalliselta arvoltaan pieni. Usein lahja on ollut kirja tai pieni legopaketti tms. Nyt se oli tämä hieno itsetehty design-valaisin :).

      Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!