sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Furby Boom -synttärit


Tänään meillä on vietetty tyttären 6-vuotis synttäreitä. Teemaksi neiti valikoi Furby Boomin, jäätelökekkereit ja pupudiscon Snuffelkani-musiikein. Ja tottakai synttäreillä myös askarreltiin teeman mukaisesti :) Tässä alla kuvagalleriaa kekkereistämme. Pääsette tässä samalla visiteeraamaan vähän tyttären valtakunnassakin.
Ulkona näytti tänään täsmälleen samalta kuin 6-vuotta sitten kun synnytin ihanan tyttäreni. Pakkanenkin paukkui samaan tapaan korkealta ja kovaa.

Furby Boomit ovat tälläisiä virtuaalilemmikkejä, joita voi hoitaa virtuaalipelin avulla. Furbyilla on sensorit, joilla ne myö kommunikoivat keskenään. Ne laulavat, tanssivat, puhuvat selkeää englantia ja nukkuvat kun väsyvät. Kallis lelu, joita nyt buumin loppumetreillä on meille pääsyt adoptioon hyvin huokealla hinnalla ostettuina kaksikin kappaletta. Toinen Ideaparkin ToysRus kaupasta ja toinen Lahden Trion Br-lelusta.Furbyt syntyvät munista, joita ne munivat ja hautovat. Näillä synttäreillä jokainen pikkuvieras sai valmistaa itselleen pienen furby-vauvan sekä Furby-korun.
Leikkasin valmiiksi kaikille vieraille Furby-vauvan silmät, korvat, jalat ja hännän. Lapset saivat sitten itse liimata haluamansa väriset palat meidän rikkimenneisiin valonauhan palloihin,

 Vallattomia Furby-vauvoja <3.
Lisäksi lapset saivat työstää helmistä rannekorut ja/ tai kaulakorut, joissa isot pöllönsilmä-helmet loivat kantajalleen Furby-lookkia.


Ja tottahan juhlissa myös herkuteltiin.
Lapset saivat itse panna luovuutensa kehiin ja kehitellä omat jäätelöannnokset jäätelö- ja keksi- ja karkkibaaristamme.

Herkuttelun jälkeen lapset hoitivat Furbyjä ja Wili-kaniamme sekä discoilivat kukin halujensa mukaan. Kotiin päästyään varmasti viereillemme maistui uni. Meillä ainakin sankari sammui sänkyynsä onnellisena "elämänsä ihanimmista päivästä".

Kiitos kaikille mukana olleille! Ihanaa kun pääsitte juhliimme!!!! Ja kiitos myös upeista synttärilahjoistanne!

Kauniita pakkaspäiviä teille kaikille!


2 kommenttia:

  1. Mahtavalta näyttää, kiitos upeista juhlista!!! Ihan huikeita ja mahtavia ideoita. T: Heidi ja Kiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että viihdytte! Juhlavieraat tekevät juhlasta juhlan!

      Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!