torstai 7. tammikuuta 2016

VarjoteatteriOpinnoissa on nyt kiirettä, mutta käväisen nyt vähän täällä bloginkin puolella, jotta ette ihan unohda minua ;) .

Tässä postauksessa näette viimeisimmän askarteluni, pikkuisen varjoteatteriestraadin tulevaan nukketeatteriini. Varjoteatteri ja koko teatteriprokkikseni on vielä keskeneräinen, mutta valmistuu kevään aikana kunhan vaan ehdin siihen taas paneutua. Varjoteatteri on prokkiksesta vain pieni osa.

Varjoteatterin näytämöksi pääsi postin pahvilaatikko.Laatikon päällystin ruskealla puuvillasametilla, sillä (ainakin vielä näillä näkymin) haluan nukketeatteriin vanhanaikaista sirkustunnelmaa, mystistä ja jännittävää.
Varjonukkeina käytän nyt ensi alkuun Tukholman BlaGungan -kaupasta lahjaksi saatuja pahvisia sirkusvarjonukkeja, mutta luulen, että saatan askarrella sellaiset vielä ihan itsekin, sillä haluaisin saada nukkejen raajatkin liikkumaan.


Teatteri tulee kiinnitettäväksi Afrikkalaisten Kikoin kirjatukien päälle. Varjoteatterin valotkin ovat vielä ihan hakusassa.

Omat lapseni olivat sitä mieltä, että valitsemani vanha viininpunainen sametti teatterin esirippuna on ankea, joten pohdin nyt asiaa rauhassa, sillä kyllä minulla olisi varastossa punaistakin samettia.

Nyt lapsi- ja perhetyön opinnot ovat kuitenkin ykkösprioritteettini oman ajan käytössäni, joten tämäkin teatteriprokkis etenee "hiljaa hyvä tulee" -tyylillä, kuten kaikki muutkin prokkikseni. 

Mukavaa tammikuuta teille kaikille! Minä paneudun taas opiskelukirjojen maailmaan, koska lapset ovat uppoutuneet seikkailukirjojen maailmaan.

2 kommenttia:

  1. Onpa hieno teatteri! Laitahan kuvia, kunhan teatteriprojektisi etenee. Hyvää uutta vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Hyvää uutta vuotta myös sinulle käsitöiden, puutarhanhoidon ja kirjallisuuden parissa!

      Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!