maanantai 19. joulukuuta 2016

Joululahjavalvojaiset

 

Olen viime yöt ommellut viimeisiä joululahjoja. On rentouttavaa kuunnella koneen surinaa ja nähdä kangaspaloista syntyvän kauniita lahjoja. Olen tarvinnut todella tätä ompeluterapiaa. Ommellessa tunnen olevani kokonainen, sinut sen kanssa mitä teen. Alla kuvakollaasia ja vähän työvaiheitakin tuotoksistani.Olen työstänyt mm. läjäpäin Marimekon näytepaloista patalappuja jouluviemisiksi. Patalaput tikkasin ympyräohjaimella.Olen työstänyt useita sisustustyynyjä itselle ja pukinkonttiin.Sisustustyynyjä ommellessani sain taas käyttää yhtä lempparipaininjalkaani eli piilovetoketjupaininjalkaa. On se vaan näppärä!

Ympyräohjainta ja vapaatikkauspaininjalkaa pääsin käyttämään myös joululiinassa, jonka ompelin tilkkutyönä äidilleni lahjaksi.
Ja niin äidille kääräistiin uniikki liina pakettiin.
Ihana pikkuinen kummityttöni saa minulta pienen villasukat ja Maileg-pupuvauvan ja matkalaukun, johon ompelin pikkuruisen patjan ja vanhasta neuleesta tyynyn ja makuupussin.


Ja koko ompelusessioideni ajan Wili-pupuni on seurannut minua viereisellä tuolilla. Hän on minun rakas ompelukaverini <3. Ja parantuneen jalkansa myötä, tämän joulun arvokkain ja tärkein lahjamme.


Oikein ihanaa jouluviikkoa teille kaikille!


2 kommenttia:

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!